Janek Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 krzyczący kolegahehe to mnie ubawiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 krzyczący kolegahehe to mnie ubawiło Zapomniałem imienia, a wszyscy chyba wiedzą o kogo chodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 przyłączam się do podziekowań pod adresem Mirolka i "krakusów" jesli ktos keidys organizował jakąs zbiorówkę ten wie ile trzeba poswiecic sił czasu i srodków zeby wszystko dopiac! a tutaj naprawde bylo extra! ":) od przygotowanych tasiemek stoperów liste- i nagród -po czajnik/hebtakę/kawkę/ i smaczna przekąske! podziękowania także dla całej grupy kombaciarzy bo fajne i wesołe z was chłopaki! tak spędzona sobota to prawdziwy odskok od codziennosci najbardzeij podobało mi się to że duch rywalizacji był... "nienajważniejszy"! śmiech, radocha, wymiana doświadceń , pomoc- to górowało nad całością i o to chyba chodzi w całej tej naszej zabawie:) do zobaczenia na nastepnych imprezach ! PS tylko musze chyba mniej siedziec w piwnicy nad projektami ipodszkolić się w lataniu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelikan1500 Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Janek WARTO BYŁO ! Nie będę już Ci mówił - ŻAŁUJ . A DZIAŁO SIĘ ,DZIAŁO :rotfl: Uploaded with ImageShack.us Nawet Alinie świetnie poszło jak na pierwszy start bo była przed Marianem. :jupi: Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yay Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Organizacja pierwsza klasa, wszystko przeszło pięknie i gładko. Dzięki za pokazanie jak wyglądają zawody ESA. Super zabawa. Czekam z niecierpliwością na następne!!! Mam też nadzieje, że za rok znowu będziemy bronić Krakowa Dzięki dla Kuby i Piotrka... dowiedziałem się sporo o tym jak walczyć i jak kleić EPP na szybko Teraz nie pozostaje nic innego jak przygotowanie czegoś latającego w klasie WWI . Dzieki Wszystkim! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TooM Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Nawet Alinie świetnie poszło jak na pierwszy start bo była przed Marianem.O wy ,padlinożercy, ja wam pokażę .Żeby tak się pastwić nad kolegą. :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skydiver Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Foto z zawodów http://picasaweb.google.com/skyqba/ZawodyESAWKrakowie?feat=directlink Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Fotka numer 250 I klasa po za tym miło się ogląda taką galerię, działo się, działo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz70 Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Witam Ten "krzyczący ' ma na imie Mariusz. Zawody można uznać za pierwszoklaśne wielkie dzięki organizatorom(na pewno wyciągneli wnoiski, pozytywne zresztą, ze Starachowic ) A ja dalej będę sie upierał przy swoim -nie mieszać rund 1 i 2 ww Wojtass pojedziesz kiedyś na spaline to przyznasz mi racje ale na razie to chyba troszke za mało wiesz żeby krytykować czyjeś sugestie i zapewniam cie że 90% kombaciarzy przyzna mi racje .Nie raz był pomysł żeby rozegrać rundy ww2 i ww1, a na koniec finał ww2 i ww1 i nawet nie wyobrażasz sobie co sie działo z pomysłodawcą Nie mówie nawet żeby je mieszać(to dopiero byłby b.......)Ja gdybym na tych zawodach startował w ww1 poddał bym pod głosowanie ten pomysł i zapewniam Cie że wynik byłby dla mnie pozytywny.No dobra koniec wymądrzania sie. Jeszcze raz zawody zajefajne miejsce super drzewa oraz budynki trzymały towarzystwo w kupie organizacja prześwietna dzieki wszystkim za super zabawe i do zobaczenia mam nadzieje że w Krakowie Janek ,a Tobie coś nie pasuje :evil: Najwieksze brawa i medal za bohaterstwo i odwage należą sie Alinie walczyła dzielnie ze starymi wygami tremą i jak na koniec sie okazało żle ustawionym modelem (śmierdzi mi to jakąś dywersją prawda Marian :rotfl: ) Marian nie było tak żle :twisted: (tu pojawia sie szyderczy uśmiech na twarzach kolegów) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Wojtass pojedziesz kiedyś na spaline to przyznasz mi racje Co ma piernik do wiatraka. To były zawody ESA. Wiem, że niektórzy musieli się z powodu pomieszania rund uwijać jak w ukropie ale czy mało razy padło tutaj stwierdzenie- to jest wojna? Jeżeli ESA się bardziej rozwinie i takie frekwencje będą na porządku dziennym to trzeba będzie organizować zawody dwu dniowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz70 Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Troszke Ci rzuciło maszyna :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Troszke Ci rzuciło maszyna :devil: Mi? A za którym razem? ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz70 Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 To z innej beczki "Masło se kup" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Chciałem podziękować organizatorom za wspaniałą organizację zawodów! To dzięki wam i wprowadzonej przez was dyscyplinie udało się rozegrać zawody zgodnie z harmonogramem. Zobaczcie co wczoraj znalazłem na korku od soku: Tymbark prawdę Ci powie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Odpuście chłopaki, po co ta nerwówka. Liczy sie dobra zabawa a nie czy ktos jest pilot, czy nie - bo tak naprawde pilot to gostek siedzący w samolocie za sterami..., wiec po co sie sprzeczac - żaden z Was raczej takim kimś nie jest(może sie myle). Był jeden pilot na tych zawodach - PRAWDZIWY PILOT, ale to chyba wszyscy wiedzą o kogo chodzi. Tu są moje fotki z krakowskiej imprezy: http://picasaweb.google.com/Djarek62/ESAKrakow2010Foty# Film sie przerabia... Więcej usmiechu i tolerancji - TO JEST ZABAWA DOROSLYCH LUDZI I NIECH TAKĄ POZOSTANIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Być może jeśli ja zorganizuję u mnie zawody to kombat w moim mieście ruszy i skończą się problemy z transportem. Wojtek, liczę na zawody w Nowym Targu, choćby nieduże. Możesz mnie wpisać na listę zawodników już teraz. Liczę, że i inni koledzy przyjadą a i ktoś z Twoich okolic się ujawni. Nie widziałem zbyt wielu zdjęć Mirka - naszego głównego pomysłodawcy i organizatora zawodów więc załączam jedno i drugie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 a są gdzieś oficjalne wyniki? I pytanie do Marka, poleciał Spad :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 3 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Bardzo dziąkuję wszystkim zawodnikom za udział w zawodach, tym którzy tworzą trzon kombatu ESA oraz tym którzy przyjechali na zawody po raz pierwszy. Bardzo mnie cieszy fakt, że na liście startowej WWII były 32 nazwiska a zameldowało się w Krakowie aż 30 zawodników :-) Oficjalne wyniki oraz galeria wkrótce również na stronie www. Zawody to zawsze rywalizacja ...... mam jednak przeświadczenie, że zawody ESA są dobrą zabawą, miejscem wymiany doświadczeń i łączą wszystkich zawodników a nie dzielą na lepszych i gorszych. Specjalne podziękowanie dla zawodników którzy przed oficjalną rywalizacją zdecydowali się na przelot z czarnymi tasiemkami ku pamięci Piotrka Miszczyka .... w takich chwilach możemy udowodnić, że łączy nas wspólna pasja, mimo różnic nawzajem się szanujemy i pamiętamy o tych którzy odeszli a których wkład w popularyzację ESA pozostaje nieoceniony. Mnie również zależało na pokazaniu widzom jak najwięcej i stąd rozgrywanie WWI i WWII na przemian w poszczególnych rundach. Dlatego tez mimo, że to zawody ESA był pokaz akrobacji śmigłowcem i modelem fun-fly za co bardzo dziekuję kolegom, którzy ten pokaz przygotowali. Mam nadzieję że ostatecznie, wszyscy dobrze się bawili a zawody pozostaną miłym wspomnieniem. - poniżej wyniki zawodów: http://pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=5388 ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Mirek, a byłbyś w stanie wstawić rozpiski z poszczególnych rund ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 A jak tam filmik? Już się przetworzył? :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.