pietrku Opublikowano Niedziela o 10:01 Opublikowano Niedziela o 10:01 1 godzinę temu, Viper napisał: A robiłeś fotki/ Nie robię na pokazach dynamicznych bo uważam, że inni robią to zdecydowanie lepiej, podobnie jak modele lepiej robią 😀. 1 godzinę temu, Viper napisał: .. pofocić tę pixelową Iskrę bo bardzo mi się to malowanie podoba. Na razie to mój faworyt, nieco niżej Biało-Czerwone Iskry, a zamyka podium rekinek/miecznik To już będzie prawdopodobnie dwie pikselowe do wyboru/focenia 🙂. Kibicuję Panowie. Róbcie te Iskry bo to ekstra samolot. Jak wygląda rekinek? Chodzi o samolot z numerem 1614? Jeśli to ten, to też elegancki 👍.
Patryk Sokol Opublikowano Poniedziałek o 06:09 Opublikowano Poniedziałek o 06:09 W dniu 14.06.2025 o 20:53, Viper napisał: Gdyby ktoś był zainteresowany, podaję link do strony konstruktora. Bardzo sympatyczny Holender, paczka przyszła perfekcyjnie zapakowana, wysyłak szybka, wycinanka, plany i części vacuformowane w komplecie. Na stronie jest filmik z lotów i link do relacji zdjęciowej. https://www.rc-builder.com/collections/edf-jets/products/ts11-iskra Zamówiłem taką przez Ciebie... Dzięki temu jeszcze się nie wygrzebałem z Quickiego, a już mam dwa modele w kolejce. I co jesteś, z siebie teraz dumny? 1
Viper Opublikowano Poniedziałek o 07:31 Opublikowano Poniedziałek o 07:31 Jestem Iskier nigdy dość, podobnie jak i 11-tek 1
piotr jet Opublikowano Poniedziałek o 16:17 Autor Opublikowano Poniedziałek o 16:17 Witam Szanownych Kolegów! Bardzo proszę załóżcie nowy temat Z Iskrą z RCB kit Fakt Super zestaw!!! Wprowadzacie odrobinkę zamieszania ten zestaw NIE! jest w skali 1:5 Dziękuję Piotrek 1
Rekomendowane odpowiedzi