pietrku Opublikowano 15 Czerwca Opublikowano 15 Czerwca 1 godzinę temu, Viper napisał: A robiłeś fotki/ Nie robię na pokazach dynamicznych bo uważam, że inni robią to zdecydowanie lepiej, podobnie jak modele lepiej robią 😀. 1 godzinę temu, Viper napisał: .. pofocić tę pixelową Iskrę bo bardzo mi się to malowanie podoba. Na razie to mój faworyt, nieco niżej Biało-Czerwone Iskry, a zamyka podium rekinek/miecznik To już będzie prawdopodobnie dwie pikselowe do wyboru/focenia 🙂. Kibicuję Panowie. Róbcie te Iskry bo to ekstra samolot. Jak wygląda rekinek? Chodzi o samolot z numerem 1614? Jeśli to ten, to też elegancki 👍.
Patryk Sokol Opublikowano 16 Czerwca Opublikowano 16 Czerwca W dniu 14.06.2025 o 20:53, Viper napisał: Gdyby ktoś był zainteresowany, podaję link do strony konstruktora. Bardzo sympatyczny Holender, paczka przyszła perfekcyjnie zapakowana, wysyłak szybka, wycinanka, plany i części vacuformowane w komplecie. Na stronie jest filmik z lotów i link do relacji zdjęciowej. https://www.rc-builder.com/collections/edf-jets/products/ts11-iskra Zamówiłem taką przez Ciebie... Dzięki temu jeszcze się nie wygrzebałem z Quickiego, a już mam dwa modele w kolejce. I co jesteś, z siebie teraz dumny? 1
Viper Opublikowano 16 Czerwca Opublikowano 16 Czerwca Jestem Iskier nigdy dość, podobnie jak i 11-tek 1
piotr jet Opublikowano 16 Czerwca Autor Opublikowano 16 Czerwca Witam Szanownych Kolegów! Bardzo proszę załóżcie nowy temat Z Iskrą z RCB kit Fakt Super zestaw!!! Wprowadzacie odrobinkę zamieszania ten zestaw NIE! jest w skali 1:5 Dziękuję Piotrek 1
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mecenas Opublikowano 18 Czerwca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 18 Czerwca Obłędne malowanie 🤗. 8 2
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Modelarz 2123 Opublikowano 14 godzin temu Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 14 godzin temu Iskra w trudniejszych warunkach też daje radę - 1 miejsce na zawodach f4hp w Częstochowie 8
robas69 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Marcin, gratulacje. Świetny model i modelarz. A Iskra nawet na "pucharze". 1
Viper Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Gratulacje. To malowanie Pixel, to jak na razie mój faworyt do pomalowania mojej. Jeżeli ktoś dysponowałby jakąś bogatszą dokumentacją zdjęciową lub schematem z numerami kolorów to byłbym bardzo zobowiązany za info.
Rekomendowane odpowiedzi