Marek_Spy Opublikowano 20 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2021 Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 20 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegor Opublikowano 23 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 Piosenka o czterech palcach ?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulusr Opublikowano 23 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 I fajny cover 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz D. Opublikowano 23 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 Próbka muzyki dzisiejszej polskiej młodzieży. Zaraz tam album. Epka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 28 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 wróciły wspomnienia...koncert w Warszawie 45 lat temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Witam,jak mi schnie klej albo zywica,to sobie pod nosem podśpiewuję?. marek.MP3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Krawczyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 5 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 Tak,sobie przed snem,po dzisiejszych skokach,podnieciłem,sięęę, 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 6 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 14 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 W dniu 6.03.2021 o 01:57, d9Jacek napisał: Jakieś 30 lat temu miałem niezły dysonans poznawczy jak koleżanka z liceum powiedziała, że PF, to komercja. Byłem oburzony, ale miała rację. Komercja, czy nie - wciąż lubię Czekam na LTE 3: A dziś Stolen Moments z Royem Haynes'em, który dziś/wczoraj obchodzi 96 urodziny. Wciąż gra! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 14 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 1 godzinę temu, MASK napisał: że PF, to komercja. Marcinie, a co nie jest komercją w obecnym świecie ??? Tak, komercja , ale na jakim poziomie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 14 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 8 godzin temu, d9Jacek napisał: Marcinie, a co nie jest komercją w obecnym świecie ??? Tak, komercja , ale na jakim poziomie Taki był wtedy przekaz mediów, że nie godzi sią dobrze zarabiać artyście. A przecież to niezależność finansowa pozwala muzykowi skupić się na samej muzyce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 14 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 41 minut temu, MASK napisał: A przecież to niezależność finansowa pozwala muzykowi skupić się na samej muzyce. Niektorym to BARDZO szkodzi ( pierwszy zespol ktory przychodzi mi do glowy , to Metallica ) ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 14 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 "Hymn" wyjazdu na narty do Krynicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 14 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 4 godziny temu, jarek996 napisał: Niektorym to BARDZO szkodzi ( pierwszy zespol ktory przychodzi mi do glowy , to Metallica ) ? Pewnie chodzi Ci o czarną płytę. Tiaaa, jak coś trafi na listy przebojów, to jest niefajne i słuchać nie wypada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granacik Opublikowano 14 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 Kill'em all - reszta to komercja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegor Opublikowano 14 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 To nie tak Panowie ! Sram na slowo KOMERCJA ( wszyscy chca w koncu jakos zyc ) , ale zespol stricte thrashowy NIE powinien robic takich eksperymentow , jakie oni zaczeli robic. Metallike widzialem w Katowicach w 1987 ( i pozniej faktycznie po "czarnej" , ktora mnie tez nie zachwycila , przestalem ich sluchac , ale nie dlatego ze to byla "komercja " , tylko po prostu takich rzeczy NIE slucham ) i w Kopenhadze gdzies okolo 2014 . Uwierzcie mi , ze wyszedlem z koncertu. To bylo jakies rodzinne widowisko. Sluchajac muzyki jakiej slucham , oczekuje niestety jakiejs podstawowej "surowosci" i wypierdolu . Taki Slayer, czy Overkil mnie np. NIGDY nie zawiedli ( a Slayer to przeciez jednak KOMERCJA , ale dla mnie do przyjecia ). Pierwszy raz widzialem ich ( razem ) w Berlinie w 1989 . Do dzisiaj na koncertach mam ciarki ( Overkill ze 3-4 lata temu w Danii , Slayera okolo dzisieciokrotnie ) . Na szczescie na tych koncertach nikt nie prosi o "raise your hands" , nie ma atmosfery rodzinnego pikniku i rodzin trzypokoleniowych ? P.S. Marcin ; Twoi ziomale ( Overkill z NJ ) , nigdy nie poszli na kompromis . Graja siarczysty Thrash do dzisiaj ? "Tiaaa, jak coś trafi na listy przebojów, to jest niefajne i słuchać nie wypada " Sam nie wiem , ale MNIE sie wydaje , ze muzyka metalowa NIE powinna trafiac na listy przebojow." (takie jest moje zdanie ) . Jak trafia , to cos jest z ta muzyka NIE tak . Dla mnie znaczy to , ze trafila w "mainstream" , a nie powinna. Ta muzyka zawsze byla na uboczu i powinna tam pozostac. Ona NIE jest dla wszystkich , choc niektorym sie wydaje ze jest . Pozniej sobie "zwykli " ludzie chodza na ich koncert , tatuuja METALLICA na lapie i wydaje im sie , ze sa metalowcami z krwi i kosci , bo byli z 12 letnia corka na koncercie ? Na Slayera "przypadkowi" przechodnie nie wpadaja ( i chwala im za to ) , a w zakladach pracy sie biletu na ich koncert w nagrode nie dostaje ( na szczescie ! ) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi