Gość Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Bardzo skromna prezentacja tego co potrafi orion Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Dobre Jarek .Lubie Ale po trzecim drinku naszły mnie takie klimaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Ja raczej im wiecej drinkow , tym szybciej . A jeszcze NIC nie pilem !!!! Mi szkoda zycia na wolne utwory. Juz niewiele zostalo , wiec wtlaczam w glowe jak najwiecej najszybszej ( a jak graja szybciej , to masz wiecej muzy w tym samym czasie ) No OK ; czasem zwolnie : 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Ja raczej im wiecej drinkow , tym szybciej . A jeszcze NIC nie pilem !!!! Mi szkoda zycia na wolne utwory. Juz niewiele zostalo , wiec wtlaczam w glowe jak najwiecej najszybszej ( a jak graja szybciej , to masz wiecej muzy w tym samym czasie ) No OK ; czasem zwolnie VH, nasz człowiek na basie - Michael Anthony Sobolewski To już nie VH, ale Sammy Hagar ma świetny wokal. Bardzo imprezowy kawałek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Wiem , wiem ( o Antosiu ) . Sammy to jest gosc ( choc DLRotha tez uwielbiam ) ! Nie wiem czy wiesz , ale Antos "produkuje" sosy ( http://madanthonycafe.com/burrnmag/product/mad-anthonys-hot-sauce/ ) , a Sammy ma swoje Tequile i bar w Mexico ! Edek za to mial raka jezyka ( palil kiedys jak lokomotywa ) i jest ponoc niezlym skurwielem Tutaj polaczenie VH i lotnictwa : Czasem w ramach "zwolnienia" tempa lubie posluchac geniuszy PROG ROCKA . Tylko ich trzech , a ile muzyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz D. Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Po wydaniu albumu Painkiller już nic nie było takie samo w metalu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rawen 75 Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Ja tam typowo, wole stare dobre.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Czasem w ramach "zwolnienia" tempa lubie posluchac geniuszy PROG ROCKA . Tylko ich trzech , a ile muzyki Geddy Lee - też nasz człowiek, Alex ma korzenie bałkańskie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Po wydaniu albumu Painkiller już nic nie było takie samo w metalu. Pamietam ten dzien jak dzisiaj ! Jechalem gdzies samochodem , bylo ciemno i raczej nie bylo ruchu i NAGLE na jakiejs stacji ( chyba dunskiej ) puscili wlasnie PAINKILLERa !!!! Musialem stanac na poboczu i dlugo pozniej nie moglem ruszyc . Do dzisiaj slucham tego BARDZO czesto ( mysle , ze kilka razy w tyg !!! ) , a solo z tego numero to dla mnie solo wszechczasow . Pozniej jest drugie solo , (zaczyna sie chyba gdzies tak 5:10 ) i zawsze z moimi kolegami ( a wychowalem sie wsrod gitarzystow ) probujemy je jakos "rozkminic" i przeniesc na struny, ale sie nie da , takie jest polamane Szkoda ze dzisiejszy JP to tylko popluczyny ( bez ZADNEGO oryginalnego gitarzysty , to mniej wiecej jak bialy , dwumetrowy z nadwaga Michalel Jackson ) Geddy Lee - też nasz człowiek, Alex ma korzenie bałkańskie:) To tez wiem Moj kolega pasjonowal sie RUSHami od 30 lat . Ja kiedys nie rozumialem jego fascynacji , ale to tak jak z jedzeniem skory na golonce . Trzeba do tego DOJRZEC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 https://youtu.be/Q3oItpVa9fs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 14 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryszard_I Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Lubię słuchać tych Panów. Nieźle sobie radzą. W tym roku mają być w naszym kraju. Ten kawałek też jest niezły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Poniewaz zbliza sie koniec tygodnia , wiec posluchamy utworu ktory pozwoli , aby weekend zaczal sie pare chwil wczesniej ........ Pierwszy raz widzialem ich ( ze SLAYEREM ) w 1989 w Berlinie. Trzy lata temu bylem zobaczyc ich w Kopenhadze i musze powiedziec , ze po tylu latach "wycierania" sie po scenach swiata sa w BOMBOWEJ formie ! Lubię słuchać tych Panów. Nieźle sobie radzą. W tym roku mają być w naszym kraju. Ten kawałek też jest niezły. Widze ze Portnoy sie udziela na bardzo wielu frontach ( gra przeciez tez w The Winery Dogs z Billym Sheehanem i Ryskiem Kotzenem ). Ale tutaj tez fajnie sie odnajduje : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryszard_I Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Bębniarz tej klasy odnajdzie się w każdej muzyce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Bębniarz tej klasy odnajdzie się w każdej muzyce. Pewnie masz racje , ale czy CHCE sie odnalezc w kazdej ? Mysle , ze z country by sie jednak nie chcial "zaprzyjaznic" . To jest ROCKOWA dusza !!! On woli zdecydowanie TAKIE klimaty : Jestem wielkim fnem Van Halen , a co sie z tym wiaze rowniez DLR solo. Bylem kiedys na DLR w Kopenhadze i tam widzialem CO Sheehan wyprawia na basie !!! Na gitarze gral (wtedy rezerwowo ) Joe Holms. Mial grac Jason Becker , ale zachorowal ( wtedy na cos zwyklego . Na stwardnienie zanikowe boczne zachorowal pozniej ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryszard_I Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Kto wie co w jego duszy gra. Być może z amerykańską muzyką ludową by się nie zaprzyjaźnił ale taki rzemieślnik jak On na pewno dałby radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Kto wie co w jego duszy gra. Być może z amerykańską muzyką ludową by się nie zaprzyjaźnił ale taki rzemieślnik jak On na pewno dałby radę. Rade dalby pewnie i z Jazzem ....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz D. Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 A jednak zawsze będę go kojarzył z Liquid Tension Experiment i Dream Theater. Była chemia między nim a Petrucim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi