grzegor Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 No dobra urokliwe dziewczęta, aleś nerwowy
d9Jacek Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 1 godzinę temu, grzegor napisał: No dobra urokliwe dziewczęta, aleś nerwowy "No dobra urokliwe dziewczęta"...a co nieprawda ? https://www.youtube.com/watch?v=GupbGBxHOiI
grzegor Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Tamta środkowa de best, a te z wiagry wszytkie fajne.
d9Jacek Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 dziewczyna wprawdzie jedna ale dobrze grają....i dla tych co nie rozumieją jest tłumaczenie https://www.youtube.com/watch?v=_PnkNLyQzME
grzegor Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Tera tak spoglądam na tego pilota niby Jaka i tak jakby siedział w Ławoczkinie. Może takie wrażenie. Dobra zostawmy upierdliwość maja wrodzona.
d9Jacek Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 mam nadzieję ,że mnie nie zbanuja ? https://www.youtube.com/watch?v=PwRgkfjvXZ8 1
grzegor Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Ale za co? Moje prywatne wrażenie - tu takie nieprawdopodobne bzdety są wypisywane na forum że takie niewinne gadanie to nic jest przy tym .
d9Jacek Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 5 minut temu, grzegor napisał: Ale za co? Moje prywatne wrażenie - tu takie nieprawdopodobne bzdety są wypisywane na forum że takie niewinne gadanie to nic jest przy tym . ukrainskie teksty, ukraińskie zespoły... i cyrylica na dodatek.... Grzegorzu, generalnie nieznajomośc historii własnego kraju
grzegor Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Nie przeczę. Moje zainteresowania to historia WWII w powietrzu. Zwłaszcza osiągi samolotów. A reszta z doskoku. Choć mi się wydaje że i tak wychodzę ponad przeciętność łopozycjonistów. 1
d9Jacek Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 2 minuty temu, grzegor napisał: Nie przeczę. Moje zainteresowania to historia WWII w powietrzu. Zwłaszcza osiągi samolotów. A reszta z doskoku. Choć mi się wydaje że i tak wychodzę ponad przeciętność łopozycjonistów. dobrze Ci się wydaje? 1
tytan12 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 No,i zaczyna się,a miało być o muzyce?.Model się klei,więc wziołem po długiej przerwie "wiosło" i sobie poplumkałem.Myślę że na forum jest wielu gitarzystów,może by też coś dali,było by ciekawie?. yesterday.MP3 1
jarek996 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Sebastianek w swojej najwyzszej formie !
Shock Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgodnie z sugestią Naszego kolegi Jarka zmieniony został tytuł tematu . Odzwierciedla on bieżący stan naszego uniesienia muzycznego . Ja akurat w tej chwili jestem w klimatach Comy ...
jarek996 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Kto lubi DAVIDa BOWIE , powinien tego posluchac ?
a74BACK Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Naturalnie JUST 5 ...albo: Tylko który to oryginał ? ?
Rekomendowane odpowiedzi