grzegor Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 No dobra urokliwe dziewczęta, aleś nerwowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 1 godzinę temu, grzegor napisał: No dobra urokliwe dziewczęta, aleś nerwowy "No dobra urokliwe dziewczęta"...a co nieprawda ? https://www.youtube.com/watch?v=GupbGBxHOiI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegor Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Tamta środkowa de best, a te z wiagry wszytkie fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 dziewczyna wprawdzie jedna ale dobrze grają....i dla tych co nie rozumieją jest tłumaczenie https://www.youtube.com/watch?v=_PnkNLyQzME Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegor Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Tera tak spoglądam na tego pilota niby Jaka i tak jakby siedział w Ławoczkinie. Może takie wrażenie. Dobra zostawmy upierdliwość maja wrodzona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 mam nadzieję ,że mnie nie zbanuja ? https://www.youtube.com/watch?v=PwRgkfjvXZ8 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegor Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Ale za co? Moje prywatne wrażenie - tu takie nieprawdopodobne bzdety są wypisywane na forum że takie niewinne gadanie to nic jest przy tym . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 5 minut temu, grzegor napisał: Ale za co? Moje prywatne wrażenie - tu takie nieprawdopodobne bzdety są wypisywane na forum że takie niewinne gadanie to nic jest przy tym . ukrainskie teksty, ukraińskie zespoły... i cyrylica na dodatek.... Grzegorzu, generalnie nieznajomośc historii własnego kraju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegor Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Nie przeczę. Moje zainteresowania to historia WWII w powietrzu. Zwłaszcza osiągi samolotów. A reszta z doskoku. Choć mi się wydaje że i tak wychodzę ponad przeciętność łopozycjonistów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 2 minuty temu, grzegor napisał: Nie przeczę. Moje zainteresowania to historia WWII w powietrzu. Zwłaszcza osiągi samolotów. A reszta z doskoku. Choć mi się wydaje że i tak wychodzę ponad przeciętność łopozycjonistów. dobrze Ci się wydaje? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 No,i zaczyna się,a miało być o muzyce?.Model się klei,więc wziołem po długiej przerwie "wiosło" i sobie poplumkałem.Myślę że na forum jest wielu gitarzystów,może by też coś dali,było by ciekawie?. yesterday.MP3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegor Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Sebastianek w swojej najwyzszej formie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgodnie z sugestią Naszego kolegi Jarka zmieniony został tytuł tematu . Odzwierciedla on bieżący stan naszego uniesienia muzycznego . Ja akurat w tej chwili jestem w klimatach Comy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Kto lubi DAVIDa BOWIE , powinien tego posluchac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegor Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oki188 Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Naturalnie JUST 5 ...albo: Tylko który to oryginał ? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi