Shock Opublikowano 11 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Ech, ten Seba to jest ściema...obiecuje imprezę u Kazka a potem po kątach się chwali . Mariusz ani fotki ?? Zresztą i tak jest brzydka mimo że kosztowała miliony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amks22 Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Witam wszystkich Coroczne spotkanie podsumowujące poprzedni sezon zaplanowane jest na sobotę 16 lutego sobota godz.18-ta (hasło "modelarze" ), Jak zwykle spotkamy się w Malinowym Lesie na BP w Nowej Wsi http://www.malinowylas.pl Proszę o zaplanowanie wolnego wieczoru na ten dzień i bardzo proszę o przybycie na spotkanie. Omówimy plany na rok 2019 i kilka nurtujących tematów które pojawiły się w ostatnim czasie. Wszystkich jak zwykle poinformuję emailem i SMS o spotkaniu . Kazek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 16 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Heh to dziś na to piwko o18 -tej ? Byłem przy okazji pięknej pogody odwiedzić lotnisko....no wygląda ciekawie Pół godzinki machania grabkami i można jutro latać - jest w sumie równiuteńko,wiatr i słońce powinny wysuszyć rozgrabione kretowiny. Kto chętny to jutro zapraszamy.Ja jak się ogarnę to pewnie po południu zawitam. Trzeba hałasem silników odstraszyć krety ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 16 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 A ja byłem wcześniej tylko grabek zapomniałem za co przepraszam... Już koło 10tej była lekka termika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek1 Opublikowano 16 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Witam chłopaki. Można wpaść jutro?;D latacie? Może uda mi się namówić Lecha i Janka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 16 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Jeśli tylko nie zapijemy po dzisiejszym spotkaniu organizacyjnym to pewnie ktoś się pojawi . Ja znoszę powoli Su w elementach do autka ale nie będę wcześniej jak ok. 14-tej Namawiaj Janka i Leszka bo pogodę trzeba wykorzystać i przyjeżdżajcie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 16 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 No ja bym bardzo chętnie przyjechał ale mnie tak choroba rozłożyła , że masakra więc niestety ja odpadam Ale życzę wam pogody i fajnych lotów pozdrowionka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amks22 Opublikowano 16 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Spotkanie udane , frekwencja prawie 100% dziękuję za przybycie , ustalenia nieobecnym prześlę SMS i E-mail a jutro dzięki przygotowaniu płyty lotniska przez Rafała (dzięki) latanie na ostro , warunki zapowiadają się dobre/bardzo dobre , zapraszamy na wspólne latanie Spotkanie nieoficjalne opuściłem wcześniej ale myślę że na jutrzejsze latanie wszyscy będą w "formie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amks22 Opublikowano 17 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Sezon 2019 w RC TEAM KĘTY oficjalnie otwarty . Pogoda dopisała , loty udane , a i pierwszy grill odpalony w tym sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebapilotrc Opublikowano 17 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Pogoda dopisała było super jak zawsze ???????????? Za tydzień powtórka !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 17 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Pogoda bez dwóch zdań dopisała...Co prawda podwiewał chłodny wiaterek, mimo to nie przeszkodził w niedzielnych lotach i oblotach.Rafał dziękuje za uwiecznienie oblotu Lidlowego szybowczyka Oczywiście pozostała jeszcze kosmetyka, osłonięcie popychaczy serw, naklejki ozdobne itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czajan Opublikowano 18 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Przy tym SU Rafała to jakieś znajome mi śmigło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 18 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Grzegorz, nie to śmigło widzisz przy którym pomogłeś w zakupie . Tamto jeszcze nie latało i nie wiem czy polata... A rozpoczęcie sezonu udane . Od pysznego grilla po latanie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 18 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 No i Seba zadeklarował, że w tym sezonie w końcu Avanti poleci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Dziś pogoda dopisała na maksa, wylatane za wszystkie czasy, do samego wieczora, ale najpierw z godzinę porządków. Jeśli ktoś jutro by się wybierał polatać, to dla samolotów z podwoziem na małych kółkach będzie nie ciekawa niespodzianka Komuś po prostu odwaliło i brakło Q.....a wyobraźni i zapałał chęcią aby rozpi... płytę lotniska. O ile dzikom się nie dziwie, bo to stworzenia które mają potrzebę użyźniania gleby, to tym na dwóch nogach ... wole nie kończyć wywodu.No chyba że ślady pozostawiło UFO... ale ci pozostawiają raczej symetryczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 23 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Ech, kogoś poniosła fantazja... Niech mu kółka z tego auta poodpadają albo spotka się czołowo z tirem . Do przeżycia, walec ubije ,trawa porośnie i będzie ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Ech, kogoś poniosła fantazja... Niech mu kółka z tego auta poodpadają albo spotka się czołowo z tirem . Do przeżycia, walec ubije ,trawa porośnie i będzie ok. Nie no jasne do ogarnięcia, o ile szybolom to nie przeszkadza a i tak spód uwalony, to modelom z podwoziem tak średnio, bo o kapotaż nie trudno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 No cóż... prawo jazdy znalazł być może w chipsach, ale rozumku to już nigdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 23 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Jest też opcja że Nas ktoś z pobliskich domków nie bardzo lubi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 O kur... Uczył się ktoś u Was driftu... ???? Szukajcie tylnonapędowca i widłami go ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi