Shock Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Żadna Ala ... Tak ,będzie nówka Toxic ,kolejny krok w karierze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Nawet dwa Toxiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 No właśnie będą dwa kolejne -mój i Marcina ,a na lotnisku to w sumie trzy . No i każdy w innym malowaniu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Na żarze jak tak wystartujemy we 4 tymi szybolami to damy niezły program Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 nooo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Co ,Jurek nie wierzysz w Nas ? Ja tam nie mam zamiaru trzymać modelu pod kocem Myślę że zamiast powątpiewać powinieneś doradzić ,podpowiedzieć ,zasugerować pewne rzeczy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 ja tam widziałem kwartety latające razem również dobrych pilotów oczywiście nie mówie o przemieszaniu się w swojej części nieba która w żaden sposób nie koliduje z częścią nieba zajmowaną przez kolegów. a co do porad...jak się ujawnisz co masz to pomyślimy czy w ogóle taka pomoc Ci jest potrzebna. Bo wydaje mi się, że akurat Tobie nie będzie potrzebna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 A to nie zrozumieliśmy się . Andrzej od razu pobujał w obłokach ,ja tam w czwórkę nie myślę latać ,po kolei jak najbardziej . A dobre rady przydadzą się jak najbardziej ale to jak model zagości na stole w domu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 łe...to jak po kolei to żadna atrakcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Mam nadzieje Rafał, że będzie jakaś relacja z fotkami.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zobaczymy ,czas pokaże . Z Marcinem nieraz zaliczaliśmy tandem Piotr,oczywiście mogę zrobić jakaś relację czy pochwalić się fotami ale czy ja wiem ?? Tyle o tym Toxicu już napisano i są znawcy na forum że nie wiem czy się nie narażać na ewent. opierd.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 tu koledzy byli bardzo zdyscyplinowani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Piotr,oczywiście mogę zrobić jakaś relację czy pochwalić się fotami ale czy ja wiem ?? Tyle o tym Toxicu już napisano i są znawcy na forum że nie wiem czy się nie narażać na ewent. opierd.... Z reguły świeża krew wnosi wiele nowego w "oklepane rozwiązania" Relacja musi być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Rafał i zaliczymy jeszcze nie jeden tandem , chyba poczekam ze składaniem mojego na ,Twojego i podpatrze jakieś rozwiązania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Po prostu zrobimy wspólną relację ze składania modeli a znawców poprosimy o dobre rady . Ja tam na razie nie bardzo wiem jak się za to zabrać ... Na razie to poszukuję fajnego akrobata -ma ktoś ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Mam Pulame od Andzreja chcesz ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabolo Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Na razie to poszukuję fajnego akrobata -ma ktoś ?? Rafał masz tutaj 2 modele od naszego klubowego kolegi http://allegro.pl/mx2-produkcja-composite-arf-da-150-2-9m-i5898766024.html http://allegro.pl/profesionalny-model-f3m-radiowave-extra-300-3-1m-i5898765998.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Oczywiscie nie bierzcie tegi latania we 4 na serio ;P czekam na ta relacje z Toxikami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 a co niby w takiej relacji ma być? i czym to się różni od wyposażenia innego motoszybowca? Szczególnie, że całkiem fajny wątek Jurka z perypetii Toxikowych już jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Andrzej ,zaprowadź tu porządek ,to temat o Virusie a nie Toxicu !! i proszę go kontynuować fotami ,filmikami,wrażeniami . O Toxicach będzie osobny w odpowiednim czasie . Diabolo,znam,znam ale to nie moja liga ... Jurek,faktycznie temat J.Markitona jest ciekawy ale posty posypały się w kolejności ,cięzko się go czyta. Idąc Twoim tokiem rozumowania to forum miało by kilka stron... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi