Skocz do zawartości

Virus 2.5 E z Mawi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Andrzej tak bez komisji oblatałeś Świrusa :D , to faktycznie jak Piotrek napisał parcie miałeś na maxa ;). Gratulacje

A jak poustawialiśmy ? wszystko ok ?

Opublikowano

Andrzej tak bez komisji oblatałeś Świrusa :D , to faktycznie jak Piotrek napisał parcie miałeś na maxa ;). Gratulacje

A jak poustawialiśmy ? wszystko ok ?

Pakiet dalem bardziej do przodu i lata elegancko ;).Dziekuje wszystkim za mile slowa hehe, jeszcze tylko oblatac su i bedzie kozacko ;D

Opublikowano

Dzisiaj troszkę piździło ale co tam latać trzeba :rolleyes: 

12596303_802826213156447_1402376636_n.jp

12650611_802828553156213_1545374648_n.jp

weż se kup normalną taśme izolacyjną do zaklejania skrzydeł. Czarną lub zieloną ;)

A proszę cie bardzo B)

12647715_802828529822882_840464634_n.jpg

Opublikowano

Gratuluję Andrzeju, śledzę temat i aż mnie skręca z zazdrochy :) Bardzo ładny model, inaczej być nie może.

Ta taśma malarska to wersja beta. Jak widać są do pobrania aktualizacje ;) 

Do zobaczenia na Żarze 2piwko.gif

Opublikowano

Andrzej zarąbisty model, tak po prawdzie miałem na niego cichego smaka, ale się spóźniłem  ;) 

Widać że fajnie się nim lata bo pogoda Cię nie odstrasza  :)  Tylko pogratulować :P  

Opublikowano

Dzisiaj na spontana wraz z Bogusiem wybraliśmy się do Goczałkowic na lotnisko niestety Boguś zapomniał karty pamięci do swojego aparatu i mam tylko takową fotke oczywiście z moim świruskiem. Warunki idealne troszke w palce było zimno ale dało się latać, lekko wiało z zachodu ale było przyjemnie, pakiet wylatany już kolejny a model coraz bardziej zachwyca, musze poprawić  motylka bo jak załącze to model od razu leci na mordke.

12622555_1096647660387467_77264642458787

Opublikowano

Cieszy mnie Twoja postawa oraz fakt że model nie miał za dużego przestoju i lata  :) .

Trochę dziwnie patrzy mi się na te fotki (westchnięcia ;) )  ale pocieszam się że za niedługo i ja będę miał podobny model...

Fajny teren do latania !!

Opublikowano

Trochę dziwnie patrzy mi się na te fotki (westchnięcia ;) )  ale pocieszam się że za niedługo i ja będę miał podobny model...

Andrzej gratuluję nowego nabytku i udanego oblotu .

Rafał ujawnisz rąbka tajemnicy co to za model teraz będziesz upalał ?   :)

Opublikowano

Arni a co masz w avatarze ?? :D :D ,też będę miał to samo .

W połowie marca odbieram...

To  gratulacje będziesz pan zadowolony  tylko nie mów że  malowanie też takie samo ? :)

• Lubię to 1
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Aby nie było że się obijam mała focisza z dzisiaj

12769444_813662402072828_2138981787_n.jp

Po raz pierwszy w życiu poleciałem dzisiaj z kamerą na pokładzie :) film jutro wieczorem

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.