Marcin.O Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Andrzej tak bez komisji oblatałeś Świrusa , to faktycznie jak Piotrek napisał parcie miałeś na maxa . Gratulacje A jak poustawialiśmy ? wszystko ok ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Andrzej gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 weż se kup normalną taśme izolacyjną do zaklejania skrzydeł. Czarną lub zieloną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Andrzej tak bez komisji oblatałeś Świrusa , to faktycznie jak Piotrek napisał parcie miałeś na maxa . Gratulacje A jak poustawialiśmy ? wszystko ok ? Pakiet dalem bardziej do przodu i lata elegancko .Dziekuje wszystkim za mile slowa hehe, jeszcze tylko oblatac su i bedzie kozacko ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SowaFSO Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Nooo modelik z tego co widzę kozacki Może kiedyś się skuszę zakupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Dzisiaj troszkę piździło ale co tam latać trzeba weż se kup normalną taśme izolacyjną do zaklejania skrzydeł. Czarną lub zieloną A proszę cie bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Te poprzeczne paski taśmy możesz sobie darować 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Te poprzeczne paski taśmy możesz sobie darować A sobie myślę jak już mam wzdłuż to i w wszerz też dam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Ja sobie nie darowuje ake daje jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matmax Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Gratuluję Andrzeju, śledzę temat i aż mnie skręca z zazdrochy Bardzo ładny model, inaczej być nie może. Ta taśma malarska to wersja beta. Jak widać są do pobrania aktualizacje Do zobaczenia na Żarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Andrzej zarąbisty model, tak po prawdzie miałem na niego cichego smaka, ale się spóźniłem Widać że fajnie się nim lata bo pogoda Cię nie odstrasza Tylko pogratulować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Dzisiaj na spontana wraz z Bogusiem wybraliśmy się do Goczałkowic na lotnisko niestety Boguś zapomniał karty pamięci do swojego aparatu i mam tylko takową fotke oczywiście z moim świruskiem. Warunki idealne troszke w palce było zimno ale dało się latać, lekko wiało z zachodu ale było przyjemnie, pakiet wylatany już kolejny a model coraz bardziej zachwyca, musze poprawić motylka bo jak załącze to model od razu leci na mordke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 5 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Cieszy mnie Twoja postawa oraz fakt że model nie miał za dużego przestoju i lata . Trochę dziwnie patrzy mi się na te fotki (westchnięcia ) ale pocieszam się że za niedługo i ja będę miał podobny model... Fajny teren do latania !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Trochę dziwnie patrzy mi się na te fotki (westchnięcia ) ale pocieszam się że za niedługo i ja będę miał podobny model... Andrzej gratuluję nowego nabytku i udanego oblotu . Rafał ujawnisz rąbka tajemnicy co to za model teraz będziesz upalał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 5 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Arni a co masz w avatarze ?? :D ,też będę miał to samo . W połowie marca odbieram... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Arni a co masz w avatarze ?? :D ,też będę miał to samo . W połowie marca odbieram... To gratulacje będziesz pan zadowolony tylko nie mów że malowanie też takie samo ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 5 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Totalnie inne ,zupełnie nie pasujące do Toxica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Aby nie było że się obijam mała focisza z dzisiaj Po raz pierwszy w życiu poleciałem dzisiaj z kamerą na pokładzie film jutro wieczorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 I zapewne nie ostatni Niecierpliwie czekamy na film. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 No i jest film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi