MASK Opublikowano 27 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 Kolejne, nawet niedrogo 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 28 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 Poszły za ułamek wartości... Gdyby wystawił na licytację, to sprzedałby o wiele lepiej. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 28 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 Czy każdy Polak musi się chochlą wzbogacać?Nie można łyżką.Dziwna mentalność naszego narodu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 28 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 W dniu 28.12.2023 o 13:55, Grzesiek napisał: Czy każdy Polak musi się chochlą wzbogacać?Nie można łyżką.Dziwna mentalność naszego narodu. O tym jest wątek, pokazujemy silnik na sprzedaż lub sprzedany i sobie o nim gaworzymy. O silniku, o cenie itp. Pawel ma rację, sam fakt że silniki były na sprzedaż tylko kilka minut świadczy o bardzo atrakcyjnych cenach. Sam wzięłam jeden Sprzedawca nawet nie fotografuje i nie opisuje tych silników, posiłkuje się tylko książką do ktorej odsyła. Zdjęcia też z książki. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Modell-Dieselmotor in Brandenburg - Brandenburg an der Havel | eBay Kleinanzeigen ist jetzt Kleinanzeigen RedFin 099 MK I TBR RVTwinFin (1.6cc) - (redfinengines.com) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia Nelson Q40 Short Stroke, € 250,- (9431 Kleinedling (Gde.:Wolfsberg)) - willhaben 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 7 Stycznia Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia Ciekawe jak ciekawe, ale juz coraz rzadsze. Sa do kupienia (nowe) na rc-netwoork.de RCV 68 CD - 220 EUR RCV 91 CD - 200 EUR 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 7 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia Nawet niedrogo. Co prawda sprzedający, to świeżak, ale przy ebayowych zabezpieczeniach można zaryzykować. https://www.ebay.com/itm/395119218674 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janeczek Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia Aero 35 byl pokazany w ksiazce W. Schiera "Miniaturowe Silniki Spalinowe" cena przystepna ( jezeli jest to ostateczna cena ) te z Gaznikiem RC sa drozsze ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia Klasyk ? No ale z cena to Pan Austriak troszke zaszalal ! O. S. MAX H60F GP, 10 ccm Methanolmotor - fabrikneu, originalverpackt, Rarität, € 395,- (3200 Ober-Grafendorf) - willhaben Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia Novarossi 21 Longstroke 9 Kanal Boost Exhaust NEU Speedmotor in Niedersachsen - Eicklingen | eBay Kleinanzeigen ist jetzt Kleinanzeigen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejC Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia Wg mojej oceny, to nie jest, żaden cud na kiju... Normalny NOVA ROSSI w tym przypadku autkowy. Takie używane motorki na naszych zawodach można kupić za o wiele mniejsze pieniądze i do tego z gaźnikiem, kolektorem i rurą. Facet pozbywa się motorka, ale nie pokazuje wnętrza. Osobiście nie kupiłbym. Owszem silniczek oryginalny z wyglądu i na półkę jak najbardziej, choć autkowy? ale nie za te pieniądze. Już niedługo będzie można nabyć za podobną cenę nowe silniki, bo firma wznowiła działalność. A.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 10 Stycznia Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia https://www.ebay.de/itm/235366888069?hash=item36ccf5b285:g:qGYAAOSw6PRlkXP3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 10 Stycznia Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2 godziny temu, witold_pi napisał: https://www.ebay.de/itm/235366888069?hash=item36ccf5b285:g:qGYAAOSw6PRlkXP3 skundlony K-16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janeczek Opublikowano 11 Stycznia Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia Jacku masz racje ! - skundlony bo w oryginale nie bylo ani Benzynowych ani Zarowych jedynie Diesle ...ale to jest napisane w Tytule - (Ryszard Gron -przerobka)... A jezeli chodzi o AERO 35 to cena jest przystepna - za Nowego z RC Gaznikiem dalem wiecej + Pudelko oczwiscie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 11 Stycznia Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia W dniu 8.01.2024 o 20:16, AndrzejC napisał: Wg mojej oceny, to nie jest, żaden cud na kiju... Andrzej, dzial nazywa sie aukcje CIEKAWYCH silnikow, a nie aukcje CUDOWNYCH silnikow. Chcesz widziec CUDOWNE silniki, to jedz do Czestochowy lub Medziugorie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejC Opublikowano 11 Stycznia Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia Akurat jestem na łączach? Dział nazywa się "Aukcje...." I ok. Faktem jest, że motorek jest ciekawy, ma rasowy wygląd i konstrukcję wyczynowego silnika, ale dla mnie nic ciekawego. Mam z takimi silnikami do czynienia od lat. I wystarczy mi spojrzeć, żeby wiedzieć. Wystarczy popatrzyć na te wgniecenia po sprężynce na karterze. To się nie robi w ciągu krótkiego czasu. Nie było zdjęć wnętrza silnika, więc ja byłbym bardzo sceptyczny co do kupna. I nie chodzi cuda , tylko o doświadczenie i konkretną wiedzę. Ja bym tego motorka za te pieniądze w życiu nie kupił. To nie jest "cudowny" motorek. A.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 11 Stycznia Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia https://www.ebay.pl/itm/196169223776?hash=item2dac98ce60:g:AvkAAOSw0zlllyeK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 14 Stycznia Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia Moze nie ULTRAciekawy, ale kazdy kolekcjoner powinien go miec ? OS 61 VF ABC | Köp på Tradera (620174656) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia Fajny silniczek do kazdej kolekcji. Sam taki posiadam i musze powiedziec, ze jakosc wykonania jest GENIALNA!!! BWF Modellmotor Flugzeug, Modellbau Methanol Motor, Flugmotor in Leipzig - Connewitz | eBay Kleinanzeigen ist jetzt Kleinanzeigen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi