robertus Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zbierzmy wspólnymi siłami anegdotki, dowcipy o modelarzach i inne modelarskie "prawdy objawione". Od kiedy modelarze ubierają się w lumpeksie? Od pierwszej kropli CA na nowych jeansach. Jeśli na polu gdzie latasz będzie stało choć jedno małe drzewko, to na 100% w nie trafisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Odnośnie plamek z CA to w Castoramie widziałem rozpuszczalnik do klejów CA firmy technicqll Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Bez taśmy nie poleci! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darqo Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Jeśli na polu gdzie latasz będzie stało choć jedno małe drzewko, to na 100% w nie trafisz. Jeśli drzewka nie ma to na 100% zdąży wyrosnąć 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Kiedyś z kumplem latałem skrzydelkiem na osiedlowej górce. W dole widzę kątem oka idące krokiem spacerowym 3 młode dziewoje. Kiedy nagle robiąc nawrót usłyszałem. ... Dasz się przelecieć????!!! Niby latałem modelem, ale przyznam że mnie zatkało, co niemal nie skończyło się kretem Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zawsze coś ! Nie wiem, czy tylko modelarskie, ale kilka lat temu nawet modelik dedykowałem temu filmowi - popisy i końcowa wypowiedź owada się liczy https://www.youtube.com/watch?v=VCH6n-OGSJA A tu mój Zawsze coś (tego nie trzeba oglądać) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 cytat z filmu powyżej: "to se k. . . polatałem" idealnie pasuje do niektórych sytuacji na lotnisku (kret, zostawienie bagnetu w domu Etc) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Przypomniało mi się "Ładne samoloty dobrze latają." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Kolega @Krankor w Orle, na wyposażeniu ma karteczkę z napisem BAGNETY IDIOTO czy coś w tym rodzaju, jak opowiadał, kiedyś jechał na jakieś spotkanko polatać zapomniał bagnetów włożyć. I tu można zastosować ów cytat :DD A no i jeszcze Po co budować małe modele skoro duże lepiej latają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Moja przygoda - po wielu probach zgadalem sie terminowo z chlopakami z lotniska na holowanie - czyli oni mieli czas na lot szybowcem a ja mialem czas na lot holownikiem. Jak juz dojechalem te 40km na lotnisko i rozlozylem Pilatusa to sie okazalo, ze steru wysokosci nie zabralem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk900 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Pianka to nie samolot 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Kiedyś TO się nazywało zakłóceniami, po przesiadce na 2,4 to atak hakerów 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 W Złotowie na pikniku w chyba 2011 roku przyjechał kolega, już nie pamiętam kto, Z heli elektrycznym. Całkiem spora bestia. I pytanie dlaczego nie latasz? Myślałem ze tata wziął nadajnik, a tata myślał ze ja zabrałem... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Pianka to zło - Rufio . Ja się z tym nie zgadzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macowca Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Jeśli coś ma się zepsuć, to zrobi tak 100m nad ziemią. Wylądować zawsze wylądujesz, ale niekoniecznie tam gdzie chcesz. Gdy latasz sam, wszystko pięknie ci wychodzi, a z publiką co chwila krecisz. Jak widzisz jedyny słup w promieniu kilkudziesięciu metrów - nie martw się, i tak w niego wlecisz. No i jeszcze: Pierwszy model ma latać, nie wyglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Volleyboy Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Może nie do końca modelarskie ale dobre Różnice między kobietami a samolotamiSamoloty zwykle zabijają szybko, kobiety się nie spiesząSamolot można uruchomić jednym ruchem rękiSamoloty nie wściekają się za “touch and go”.Samoloty nie mają nic przeciwko przeglądowi przedstartowemuDo samolotów istnieją instrukcje użytkowaniaSamoloty mają ścisłe ograniczenia wagiSamolotem można lecieć każdego dnia miesiącaSamoloty nie mają teściowychSamoloty nie są zainteresowane ilością samolotów, jakie wcześniej pilotowałeśSamoloty i piloci kończą zawsze razemSamoloty nie mają nic przeciwko temu, abyś spoglądał na inne samolotySamoloty nie mają nic przeciwko temu, abyś kupował czasopisma lotniczeSamoloty nie komentują Twoich zdolności pilotażuSamoloty nie jęczą, chyba że coś na prawdę idzie nie takJednakże, gdy samolot cichnie, tak samo jak w przypadku kobiet, nie wróży to nic dobrego 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macowca Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Hmm, "atpuskaj koszku" - puszczaj kota Tak, uczę się rosyjskiego i mogę powiedzieć, że jest o wiele lepszy od niemieckiego, a przynajmniej ładniejszy i łatwiejszy w nauce 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masło Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 "Jeśli coś jest głupie ale działa to znaczy, że nie jest głupie." 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Heliki nie latają -są tak brzydki, że ziemia je odpycha 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi