GiulioN Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 ,,Brak słów'', u mnie jest odwrotnym pojęciem, dodaję jeszcze Echhh...to w końcu nie wiem....może być, czy lipa? Ujdzie w tłoku A na poważnie to piękna robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herkristo Opublikowano 23 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 "Ujdzie w tłoku"---dzięki. Takie stwierdzenie bardziej mnie motywuje do dalszej pracy nad modelem, niż Brak słów...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Szału niema, może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herkristo Opublikowano 23 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 No to teraz biorę się do roboty. Nie ma to, jak porządna motywacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herkristo Opublikowano 25 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Bardzo lubię taką dłubaninkę, zwłaszcza, przy dobrej muzyce... Flettner, oraz trymer podłączone. Jutro biorę się za "blachy" i nity na skrzydle. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 25 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Od biedy możne być , bardzo finezyjna i delikatna ta galanteria Masz jakieś plany co do napędu modelu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herkristo Opublikowano 25 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Dzięki. Mój szef tak często do mnie mówi: ,,No, można powiedzieć, że jednym słowem dobrze...aaaaaaale mówiąc dokladniej dwoma słowami- to -nie- dobrze''. Motorek, ktory mam zamiar zastosować , to OS AX 120 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herkristo Opublikowano 1 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 "Nitowanie" skrzydla prawie skończone czas na nitowanie kadluba 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Czym, jak? Niesamowite! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Nieprzyzwoicie dobry efekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Tylko nie mów, że kupowałeś nity żywiczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Ale poszło Ci "migiem" to nitowanie mógłbyś parę słów napisać o technice tej robótki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyra63 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Wspaniale się prezentuje - nity też mi wyglądają na żywiczne -są zbyt powtarzalne - efekt "prima". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herkristo Opublikowano 2 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zanim zrobie zdjęcia, jak i z czego wykonałem nity, to jeszcze kolegow potrzymam w niepewności, dodam tylko, że "nity" nie są wykonane z żywicy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 to jak zgadywanka, to wg mnie wikol lub coś w tym stylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herkristo Opublikowano 2 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Strzał w dziesiątkę, tylko że to nie jest wikol, lecz Rakoll express 25 d. " nitowanie" za pomocą miniaturowej strzykawki do insuliny - igła 0,33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyra63 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Obcinałeś końcówkę igły na prosto ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Masz talent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herkristo Opublikowano 2 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 "nitowanie" jest całkiem przyjemne, a przy tym jakaś dobra muzyka..igła ucięta prostopadle. Jutro przyjdzie Mietek i znajdzie nity do poprawki. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darqo Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Masz talent I cierpliwość , piękna robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi