Łukasz.S Opublikowano 18 Lutego 2016 Autor Opublikowano 18 Lutego 2016 Tylko pogratulować Opłacało się czekać. Ale będziemy mieli oblotów na wiosnę, sam się doczekać nie mogę
Elkojote Opublikowano 18 Lutego 2016 Opublikowano 18 Lutego 2016 No piękny a mordka jaka ładna ..... i mam na myśli Twoją taka uśmiechnięta widać że zadowolony z nowego nabytku .
f-150 Opublikowano 19 Lutego 2016 Opublikowano 19 Lutego 2016 Ładne stare CMPro,też kiedyś o nim myślałem.
PilotM Opublikowano 19 Lutego 2016 Opublikowano 19 Lutego 2016 Dominik Super Model - pamiętaj Żar w tym roku 9-10 lipca musisz się pochwalić modelem.
DODO7703 Opublikowano 19 Lutego 2016 Opublikowano 19 Lutego 2016 Dominik Super Model - pamiętaj Żar w tym roku 9-10 lipca musisz się pochwalić modelem. chce kupić silnik 20cc w miarę tanio ?
Łukasz.S Opublikowano 26 Lutego 2016 Autor Opublikowano 26 Lutego 2016 Sezon zaczniemy jeszcze moim ,,diabłem xxl,, Zawsze o takim marzyłem, aż wreszcie trafiła się okazja, świnka rozbita i mam to co chciałem
Elkojote Opublikowano 26 Lutego 2016 Opublikowano 26 Lutego 2016 Pikny , nie miał Henryk takiego w swojej stajni ?? .... gdzieś widziałem to maleństwo ..
Łukasz.S Opublikowano 26 Lutego 2016 Autor Opublikowano 26 Lutego 2016 Tak kupiłem od Henryka, ale co tam jeszcze miał u siebie to długo by opowiadać...
Elkojote Opublikowano 26 Lutego 2016 Opublikowano 26 Lutego 2016 Na pewno ale to cudeńko ładne wyrwałeś !! Gratulacje , bardzo mi się podoba i pewnie będzie latać tak jak wygląda .
Leszekm35 Opublikowano 26 Lutego 2016 Opublikowano 26 Lutego 2016 Witam kolegów Mam pytanie czy ktoś z was nie był może jakiś czas temu u mnie na Podchybiu koło Kalwarii Zebrzydowskiej oglądać yaka 54 którego miałem na sprzedaż? Jestem nowy na forum i tak mi się coś kojarzy , że ktoś z rejonu mnie tu kiedyś odwiedził? pozdrawiam Leszek
Łukasz.S Opublikowano 27 Lutego 2016 Autor Opublikowano 27 Lutego 2016 Ja bylem z kolegami oglądać tego yaka jakiś czas temu i co się mi spodobało to ten helikopter w ogródku.
Leszekm35 Opublikowano 27 Lutego 2016 Opublikowano 27 Lutego 2016 Tak ja też byłem u ciebie Leszku wtedy i jeszcze kolega Dominik A no to super tak mi się właśnie wydawało , że mówiliście że latacie w tamtych okolicach W tym pomieszczeniu gdzie byliście powstała mała modelarnia . Wtedy miałem przerwę w lataniu natomiast rok temu zacząłem na nowo zabawę . A helikopter duży dalej jest no i moje 5 zabawek:)
Janek.T Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 Fajne masz śmigłowce , musimy się kiedy spotkać to nam zaprezentujesz jak latają
Leszekm35 Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 Fajne masz śmigłowce , musimy się kiedy spotkać to nam zaprezentujesz jak latając Chętnie tylko ze śmigłowcami zacząłem koło lipca zeszłego roku wcześniej nie miałem z nimi styczności także moje umiejętności są na poziomie początkującego heheh. Także one pewnie mogą wiele natomiast ja nie wiele ale spoko i tak połowa sukcesu to że nie rozbiłem modelu podczas nauki jak mnie to straszyli na innym forum Ja na razie latam koło siebie jeszcze mi się stery mylą w locie na siebie ale po woli do przodu. Samoloty do bajka w porównaniu z heli Muszę sobie zorganizować jakiś samolot na sezon żeby tez polatać bo wyjdę z wprawy mam jednego f3a 1,5 metra może jego przygotuję . Miałem sentosę sport pięknie latał gdyby mi nie padło serwo na wysokości niestety nie udało się uratować modelu Katastrofy nie mam na filmie ale jak latał mam:) Lotnisko : mam dobrego sąsiada który na życzenie zawsze chętnie wykosi i udostępni cena? możliwość pooglądania lotów dobrze , że są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie.... a tu moja zeszłoroczne pierwsze loty 450 tką i raptorek i coś większego z ogródka A tak w ogóle to zapraszam Janku na kawę mogę się pochwalić moją małą modelarnią heheh
Łukasz.S Opublikowano 1 Marca 2016 Autor Opublikowano 1 Marca 2016 Leszku helikoptery fajne A jakby tego z ogródka przerobić na RC
Leszekm35 Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 hmmm no w sumie to jest do zrealizowania to pewnie byłby pierwszy tej wielkości heheh
Łukasz.S Opublikowano 1 Marca 2016 Autor Opublikowano 1 Marca 2016 Jestem pewien że nawet jakby był ten helikopter na jakimś pikniku stojąc jako eksponat robił by furorę a co dopiero jakby latał a pilot miał aparaturę w rękach Pomarzyć zawsze można
Leszekm35 Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 Jestem pewien że nawet jakby był ten helikopter na jakimś pikniku stojąc jako eksponat robił by furorę a co dopiero jakby latał a pilot miał aparaturę w rękach Pomarzyć zawsze można No fajny jest już się nad tym zastanawiałem czy by go nie wystawiać gdzieś na pokazach . Zobaczymy może coś pomyślę
Leszekm35 Opublikowano 2 Marca 2016 Opublikowano 2 Marca 2016 Dzięki za zaproszenie Leszku na pewno kiedyś skorzystam sprzęty masz super , a latasz też dobrze my też cię zapraszamy do nas na lotnisko jak tylko zrobi się cieplej . Pozdrawiam Dziękuję chętnie skorzystam z zaproszenia. No samolotami jakoś mi idzie bo w sumie od lat latałem miałem co prawda 5 lat przerwy ale tego się nie zapomina a z helikopterami no to dopiero się uczę także moje umiejętności są mizerne ale do przodu powoli:)
DODO7703 Opublikowano 3 Marca 2016 Opublikowano 3 Marca 2016 Zlot paralotni na lotniku Bugaj Stryszowski
Rekomendowane odpowiedzi