Krzysiek "Viper" Opublikowano 31 Października 2021 Opublikowano 31 Października 2021 Loty 31.10 Pogoda bajka. Wszyscy polatali ?
Ares Opublikowano 21 Listopada 2021 Opublikowano 21 Listopada 2021 He , he ja w takich warunkach to nawet na spacer nie mam ochoty wychodzić Tym bardziej podziwiam zapał i chęci. Tak trzymać Pozdrawiam
Janek.T Opublikowano 25 Listopada 2021 Opublikowano 25 Listopada 2021 W niedzielę odwiedzili nas lotnicy z Warszawy
Leszekm35 Opublikowano 25 Listopada 2021 Opublikowano 25 Listopada 2021 To mieliście fajną imprezę szkoda że byłem chory bo bym też polatał
Krzysiek "Viper" Opublikowano 25 Listopada 2021 Opublikowano 25 Listopada 2021 Oooo nasze lotnisko jest popularne
ToMarkov Opublikowano 1 Stycznia 2022 Opublikowano 1 Stycznia 2022 Witam serdecznie. Szukam miejsca do latania ale bardziej szukam doświadczonych kolegów. Powróciłem do modelarstwa po wielu latach, zmieniło się bardzo wiele i mam wielkie zaległości techniczne. Obecnie buduje model motoszybowca guppy bez lotek którego planuje na wiosnę ulotnić. Mam do Was koło 40min drogi i chętnie bym wybrał się na Wasze lotnisko z Guppym z nadzieją że ktoś życzliwy pomoże mi na miejscu oblatac model. Posiadam aparaturę Taranis x9d i liczę na to że może i ktoś z Was lata na takim sprzęcie i pokaże mi co i jak Pozdrawiam. Wysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka
Deem Opublikowano 2 Stycznia 2022 Opublikowano 2 Stycznia 2022 Nie ma problemu, ani z oblataniem, ani z aparaturą. Przy pierwszej okazji wbijaj.
Krzysiek "Viper" Opublikowano 10 Stycznia 2022 Opublikowano 10 Stycznia 2022 W dniu 1.01.2022 o 13:07, wother napisał: Witam serdecznie. Szukam miejsca do latania ale bardziej szukam doświadczonych kolegów. Powróciłem do modelarstwa po wielu latach, zmieniło się bardzo wiele i mam wielkie zaległości techniczne. Obecnie buduje model motoszybowca guppy bez lotek którego planuje na wiosnę ulotnić. Mam do Was koło 40min drogi i chętnie bym wybrał się na Wasze lotnisko z Guppym z nadzieją że ktoś życzliwy pomoże mi na miejscu oblatac model. Posiadam aparaturę Taranis x9d i liczę na to że może i ktoś z Was lata na takim sprzęcie i pokaże mi co i jak Pozdrawiam. Wysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka Zapraszamy również do naszego stowarzyszenia modelarskiego EOL
ToMarkov Opublikowano 10 Stycznia 2022 Opublikowano 10 Stycznia 2022 4 godziny temu, Krzysiek "Viper" napisał: Zapraszamy również do naszego stowarzyszenia modelarskiego EOL Witam, chętnie Was na wiosnę odwiedzę być moze nawet z modelem. Czy spotykacie się również w tygodniu czy raczej weekendowo? Gdzie znajdę więcej info na temat Waszego stowarzyszenia? Pozdrawiam, Tomek
Krzysiek "Viper" Opublikowano 10 Stycznia 2022 Opublikowano 10 Stycznia 2022 4 godziny temu, wother napisał: Witam, chętnie Was na wiosnę odwiedzę być moze nawet z modelem. Czy spotykacie się również w tygodniu czy raczej weekendowo? Gdzie znajdę więcej info na temat Waszego stowarzyszenia? Pozdrawiam, Tomek Nasze stowarzyszenie ma grupę na FB. Wyślij na moje PW na pfmrc jakieś namiary na siebie. Latamy generalnie w weekendy. Ale osoby które mają niedaleko bywają też w tygodniu. Poniżej kilka fotek z niedzieli
Krzysiek "Viper" Opublikowano 3 Maja 2023 Opublikowano 3 Maja 2023 Nasze lotnisko żyje tylko więcej teraz jest nas na Facebooku ? 4
SoonGooku Opublikowano 11 Czerwca 2023 Opublikowano 11 Czerwca 2023 Cześć, jestem ze wsi obok ? mogę namiar na waszą grupę?
Leszekm35 Opublikowano 11 Czerwca 2023 Opublikowano 11 Czerwca 2023 Cześć tu masz link fo naszej grupy na fb https://www.facebook.com/groups/2272041633022578/?ref=share Cześć tu masz link fo naszej grupy na fb https://www.facebook.com/groups/2272041633022578/?ref=share jak będziesz się chcial czegos dowiedzieć pisz do Krzyśka,Grzeska albo do mnie
Krzysiek "Viper" Opublikowano 12 Czerwca 2023 Opublikowano 12 Czerwca 2023 55 minut temu, SoonGooku napisał: Wysłałem prośbę o dołączenie A jak się kolega zwie na FB bo próśb mamy kilka ale czasami to ludzie z drugiego końca świata ?
Krzysiek "Viper" Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Wczoraj mimo początkowo zachmurzonego nieba zrobiło się piękne lotne popołudnie. RC HANGAR - klub modelarzy lotniczych 1
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Grzesiek1 Opublikowano 29 Października 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 29 Października 2023 Dziś oblotu doczekała się bryza 370cm 21kg. Jeszcze trzeba dopieścić,umalowac. Na oblot nieskończonym modelm zdecydowałem się, ponieważ jestem jego twórcą od 0. Rysowałem go z rzutu bocznego i górnego. Nie byłem pewien jak to lata. A lata jak pajperek. Konstrukcja balsowo-sklejkowo-herexowa. Stres jeszcze widać na drążkach. To mój drugi model tworzony że zdjęcia nie z planów. 7 2
Rekomendowane odpowiedzi