Andrzej Klos Opublikowano 29 Października 2023 Opublikowano 29 Października 2023 Cudo Grzesiek! Napisz cos wiecej, pochwal sie budowa i projektowaniem. Gratulacje!
ToMarkov Opublikowano 6 Stycznia 2024 Opublikowano 6 Stycznia 2024 Sylwestrowe loty. Pogoda dopisała, frekwencja również ok 3
Ares Opublikowano 7 Stycznia 2024 Opublikowano 7 Stycznia 2024 Pięknie położone macie to lotnisko. W oddali widać góry , tak więc w przerwie lotów można np. przez lornetkę podziwiać piękne widoki. No i cieszy fakt ,że jest Was tam trochę. Powodzenia i pozdrawiam. 2
Krzysiek "Viper" Opublikowano 2 Kwietnia 2024 Opublikowano 2 Kwietnia 2024 Trochę fotek z naszego ostatniego latania ? Lotnisko żyje i ma się dobrze. 3
Krzysiek "Viper" Opublikowano 9 Kwietnia 2024 Opublikowano 9 Kwietnia 2024 Ostatnia niedziela ? Młody mi uprowadził funcuba ? 2
Krzysiek "Viper" Opublikowano 27 Czerwca 2024 Opublikowano 27 Czerwca 2024 Ostatnio trochę polataliśmy 🙂 3
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek "Viper" Opublikowano 18 Maja Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 18 Maja Dawno tu nie pisałem. Lotnisko żyje i funkcje! Grupa RC Hangar spotyka się regularnie. Kilka zdjęć z ostatnich spotkań. Dawno tu nie pisałem. Lotnisko żyje i funkcje! Grupa RC Hangar spotyka się regularnie. Kilka zdjęć z ostatnich spotkań. 6
Rekomendowane odpowiedzi