idfx Opublikowano 1 Czerwca 2015 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Czego się mogę spodziewać po podłączeniu 808#16 V3 pod nadajnik ? Mam kamerke i kabelek i tak mi przyszło do głowy czy nie warto spróbować.
Pietuh Opublikowano 2 Czerwca 2015 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Kacper, tylko pamiętaj że latanie na podglądzie kamer rejestrujących często kończy się jak się zawiesi a nie masz modelu w zasięgu wzroku to może być nieciekawie.
idfx Opublikowano 2 Czerwca 2015 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Dzięki za istotną uwagę. To będę kombinował dalej bo ryzykować nie chcę.
AndyCopter Opublikowano 2 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2015 Kacper, tylko pamiętaj że latanie na podglądzie kamer rejestrujących często kończy się jak się zawiesi a nie masz modelu w zasięgu wzroku to może być nieciekawie. Potwierdzam, przynajmniej z 808#16 i Mobiusem. Nie zdażyło mi się to jak dotąd z GP3, ale ta jest niekształtna i za ciężka do piankolotu.
idfx Opublikowano 2 Czerwca 2015 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Oglądałem tą SJ i tą mini i nie ukrywam, że będę szukał jednak czegoś mniejszego i poręczniejszego do montażu w modelu.
Pietuh Opublikowano 2 Czerwca 2015 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Prędzej czy później i tak skończysz na Sony Super Had, przerabiałem
cebulator Opublikowano 2 Czerwca 2015 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zobacz mój post #8 http://pfmrc.eu/index.php?/topic/53657-dal-700tvl-fpv-hd-14-cmos-camera/&do=findComment&comment=568684 I uzupełnienie Przemka bo przez przypadek wkleiły się mi dwa razy te same linki.
idfx Opublikowano 2 Czerwca 2015 Opublikowano 2 Czerwca 2015 aaa to ta Sorki, nie załapałem. Dzięki ! To chyba już ostateczny wybór bez zbędnego mieszania. Cena całkiem zadowalająca.
Maryush80 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Prędzej czy później i tak skończysz na Sony Super Had, przerabiałem Potwierdzam co kolega napisal. jedyna i dobra kamera do fpv wszelkie inne na przetworniku CMOS sa do bani. Swoje kosztuje ale cos za cos. Poczytaj http://rc-fpv.pl/viewtopic.php?t=24585
idfx Opublikowano 16 Czerwca 2015 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Dzięki ! Odbyłem kilka lotów na "cemosie" i w pełni jestem zadowolony. Pokazuje nawet czytelnie drogi, w locie pod słońce zamienia go w czarny punkt i wciąż wszystko poza punktem widzi, obraz jak na mapie i drogi i drzewa (punkty orientacyjne) pokazuje wystarczająco dobrze to na co mam dalej pakować pieniądze. Na samym nosku siedzi dobry brelok i to on się zajmuje filmowaniem a ta z zestawu FPV pełni rolę wyłącznie nawigacyjną
Rekomendowane odpowiedzi