Rometowiec007 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 11, 1V/1C ale już znalazłem i będę Zamawiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rometowiec007 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-mir Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 A czemu masz takie wielkie buty? Bym mógł włożyć w nie moje wielkie 13 to letnie stopy ! A czemu piszesz "silnika" zamiast silnik ? Bo gram w gramatyczne kulki na gramatyczne bramki ! A czemu masz nas za idiotów ? Powinno być: wielkie 13-letnie stopy! Znaki interpunkcyjne piszemy razem z wyrazem poprzedzającym. Odpowiedź na trzecie pytanie: może dlatego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Powinno być: wielkie 13-letnie stopy! Znaki interpunkcyjne piszemy razem z wyrazem poprzedzającym. Odpowiedź na trzecie pytanie: może dlatego? Dziękuję i zastosuję innom razom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubR Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Dajmy spokój temu jakie kto ma wielkie stopy i skupmy się bardziej na tym jak idzie koledze praca Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rometowiec007 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Poperiam, paczka zamówiona, chciałoby się dzisiaj polatać ehawkiem bo pogoda idealna ale nie ma jeszcze akumulatora, dopiero w poniedziałek przyjdzie. Z uszami Narazie się więcej nic nie dzieje. Foli nie zamawiałen ponieważ odnalazłem dużo srebrnej i uznałem że będzie super wyglądać w takim połączeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubR Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 No i jak tam dzieje się coś??? Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rometowiec007 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rometowiec007 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubR Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Ładnie ci idzie pokazuj dalsze postępy Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rometowiec007 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Myślałem że coś więcej przez ten weekend zrobię. Wczoraj impreza, dzisiaj, i zdołałem zamontować serwa do kadłuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rometowiec007 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayster8405 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Hmmmmmmm, wg mnie psujesz sobie całą pracę tym oklejeniem, jakieś surowe?.Ja bym odradził oklejać tą folią, chodzi o kolor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubR Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 No niestety muszę się przyłączyć do kolegi mayster w kwestii koloru a tak w ogóle to na zdjęciu wygląda ta folia na porysowaną i pozałamywaną. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyton Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Kolor rzecz gustu, mnie bardziej niepokoi klapka gdzie jest pod nią serwo, pomyśl jak cos się stanie z serwem- np.tryby pójdą, będziesz musiał ciąć juz nałożona folię, do tego wyrywać już przyklejoną balsę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rometowiec007 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Prawda, folia ma takie lekkie smugi ale to jest po żelazku i z doświadczenia po kilku lotach zniknie. Model pokrywam tym co mam ponieważ: - nie mam wiele pieniędzy - najpierw muszę użyć tą folię którą mam Pyton, serwa specjalnie wzięłem wysokiej klasy z metalowymi trybami, przed kupnem się poradziłem z tymi którzy ich używają. Serwa według mnie dłużej przeżyją niż sam model. Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 A tak z ciekawości - jakiej folii tu użyłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rometowiec007 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Srebrna folia z hobbyking Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayster8405 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Alek, nie pomyśl sobie że Cię krytykowałem.Włożyłeś w model całe serce co było widać, ale moim zdaniem poszłeś na skróty i stąd moja wypowiedz że ta folia to nie to! Nie masz pieniędzy, ale kto Ci się każe śpieszyć.Kupiłeś porządne serva, wykonałeś kawał roboty to i w czasie najbliższym byś kupił ładną folię a tą pozostawić na coś w przyszłości.Podjąłeś decyzję taką, to działaj dalej.Powodzenia i oglądam z ciekawością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Srebrna folia z hobbyking Tej akurat nie znam. Efekt trochę mi wyglądał jak srebny SolarFilm Lite, z tamtą folią to choćby człowiek się pociął to wiele ładniej by nie zrobił (ale tylko ze srebrną inne kolory były ok). IMO lataj na czym jest, folię zawszę można zmienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi