Skocz do zawartości

ALPHA F3F w oczekiwaniu na model

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mija  miesiąc od ostatniej wiadomości od producenta modelu i nie ma żadnej wieści o produkcji modelu ani w wersji szybowcowej ani elektro, może ktoś z forumowiczów coś wie w temacie.

Opublikowano

Piszcie więcej pierdół i nie na temat to na pewno nie będę tutaj zamieszczał informacji.

Potraficie tylko narzekać i pisać nie na temat, prawie w każdym temacie.

• Lubię to 1
Opublikowano

Może i piszemy nie w temacie ale każdy z nas chciałby zobaczyć na jakim postęp w pracach jest , a nie tylko odbijanie piłeczki typu : piszecie nie w temacie itd. sorry takie jest moje zdanie , wywalając nie małą kase na coś czego niema i to odrazu płatne w całości z góry. Sam zamawiałem ostatnio elektoszybowiec , krótka rozmowa , tyle i tyle za model i płatne przy odbiorze i odbiór w takim terminie. Jak dla mnie wszystko jasne a nie zwożenie każdego bo zupa była zasłona .

• Lubię to 1
Opublikowano

Piszcie więcej pierdół i nie na temat to na pewno nie będę tutaj zamieszczał informacji.

Potraficie tylko narzekać i pisać nie na temat, prawie w każdym temacie.

Krzysztof a dziwisz się że narzekamy ??

Niestety sam pracujesz na taki stan rzeczy.

Ja chciałbym wierzyć że ten model zaistnieje,na razie to powtórzę -zajebisty falstart

Opublikowano

Krzyśiek nie zachowuj jak dziecko , nie będziecie hejtować to coś powiem , jak dla mnie dziecinada i zero konkretów , tylko mydlenie oczu.....

Opublikowano

Krzysiek - sory ale to nie hejt, tylko normalna krytyka producenta, ktory nie postępuje etycznie z klientem. (Nieetycznie to bardzo delikatne słowo). NIKT w branży nie robi yak jak ty, nie milczy tak jak ty i nie ściemnia tak jak ty. O modelu totalnie NIC nie wiadomo (oprocz radosnego opisu jak dla mnie nic nie mającego wspólnego z rzeczywistością.

Niestety sam sobie na takie wpisy "zapracowaleś"

wiec prosze nie pisz bzdur o jakimś hejcie w tym wątku, bo jeszcze sie ktos trafi zdenerwowany i nazwie wszystko co zrobiles wokół modelu po imieniu. Lepiej schowaj butę głęboko bo nie przystoi

Opublikowano

A właśnie ostatnio dzwonili do mojej mamy , jakaś chołota bo chciały ją zrobić na tak zwanego " NA WNUCZKA"

A moja mama mówi im ze głosy wszystkich wnuków zna i się rozłączyli.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.