dymarkus Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Mija miesiąc od ostatniej wiadomości od producenta modelu i nie ma żadnej wieści o produkcji modelu ani w wersji szybowcowej ani elektro, może ktoś z forumowiczów coś wie w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Żeby za wiele się nie rozpisywać -ściema na maxa... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Typowy wał & przekręt ......... Szkoda tylko chłopaków którzy utopili kasę bez możliwości jej odzyskania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Christopher Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Piszcie więcej pierdół i nie na temat to na pewno nie będę tutaj zamieszczał informacji. Potraficie tylko narzekać i pisać nie na temat, prawie w każdym temacie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Paweł zeszło - farba ze ścian To tak w analogi rozmowy studentów: - Zdałaś coś w tej sesji? - Tak, pościel do pralni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Może i piszemy nie w temacie ale każdy z nas chciałby zobaczyć na jakim postęp w pracach jest , a nie tylko odbijanie piłeczki typu : piszecie nie w temacie itd. sorry takie jest moje zdanie , wywalając nie małą kase na coś czego niema i to odrazu płatne w całości z góry. Sam zamawiałem ostatnio elektoszybowiec , krótka rozmowa , tyle i tyle za model i płatne przy odbiorze i odbiór w takim terminie. Jak dla mnie wszystko jasne a nie zwożenie każdego bo zupa była zasłona . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 14 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Odpowiedź jest tutaj: http://www.modellbau-pollack.de/index.php?page=alpha Rok się kończy a "coming soon" jeszcze nie ma. Może będą przynajmniej na sprzedaż formy modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Piszcie więcej pierdół i nie na temat to na pewno nie będę tutaj zamieszczał informacji. Potraficie tylko narzekać i pisać nie na temat, prawie w każdym temacie. Krzysztof a dziwisz się że narzekamy ?? Niestety sam pracujesz na taki stan rzeczy. Ja chciałbym wierzyć że ten model zaistnieje,na razie to powtórzę -zajebisty falstart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Nie "denerwujcie " producenta ...tyle zamówien chłop nie może się OGARNĄĆ w wy byśta chcieli co i jak gdzie po co i na co ... co za naród..https://www.youtube.com/watch?v=jh0nD_ikns8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Christopher Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Jak będziecie pisać w temacie i nie hejtować to będę zamieszczał informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 14 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Poprosimy zatem o informację na temat produkcji modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Christopher Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Krzyśiek nie zachowuj jak dziecko , nie będziecie hejtować to coś powiem , jak dla mnie dziecinada i zero konkretów , tylko mydlenie oczu..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Christopher Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 ....no i pisz jak do ściany .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabolo Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Proponuje zamknac ten temat Szkoda nerwow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 14 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Dajmy sie proszę Krzysztofowi wypowiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Christopher Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 W poniedziałek pociągnę dalej temat Alphy Elektro bo tym się teraz zajmujemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymarkus Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Miały być informacje w tym wątku: http://pfmrc.eu/index.php?/topic/56193-alpha-elektro/ Ale ich nie ma. Zamówiłem model w połowie września i do teraz nie mam jasnej odpowiedzi czy model powstaje, może matriał na niego się już produkuje ? Miał być gotowy pod koniec listopada, a informacji o jego produkcji brak. Jak mamy to Twoje zaangażowanie nazwać ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Krzysiek - sory ale to nie hejt, tylko normalna krytyka producenta, ktory nie postępuje etycznie z klientem. (Nieetycznie to bardzo delikatne słowo). NIKT w branży nie robi yak jak ty, nie milczy tak jak ty i nie ściemnia tak jak ty. O modelu totalnie NIC nie wiadomo (oprocz radosnego opisu jak dla mnie nic nie mającego wspólnego z rzeczywistością. Niestety sam sobie na takie wpisy "zapracowaleś" wiec prosze nie pisz bzdur o jakimś hejcie w tym wątku, bo jeszcze sie ktos trafi zdenerwowany i nazwie wszystko co zrobiles wokół modelu po imieniu. Lepiej schowaj butę głęboko bo nie przystoi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pilatus D4 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 A właśnie ostatnio dzwonili do mojej mamy , jakaś chołota bo chciały ją zrobić na tak zwanego " NA WNUCZKA" A moja mama mówi im ze głosy wszystkich wnuków zna i się rozłączyli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi