jędrek Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 To jest szkaradztwo Nieee.. no piękny. Gondola z kolejki na Kasprowy z przyczepionymi skrzydłami i ogonem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Przewstrętny! Bardzo bym nie chciał, aby mi się przyśnił. Konstruktor-rysownik chyba coś brał, kiedy to szkaradztwo kreślił. Może amfę, która już wtedy była w użyciu przez lotników amerykańskich? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Awiatik Sosno Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Ciekawy temat. A to jeden z wielu które bym chciał popełnić: Blackburn Monoplane 1912 Małego Blackburna już miałem, teraz powoli się przymierzam do większego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Ciekawie by wyglądał RWD-5 w wojskowych barwach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dukeroger Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 a mnie ten temat jakos fascynuje, choc mysle ze w ladowaniu to mega wyzwanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 I ja dodam coś od siebie duże wyzwanie w budowie skrzydeł i montażu silników ale może kiedyś... Dla ciekawskich to Custer CCW-5 Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poharatek Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Do tego Siebla są całkiem sensowne plany (a z urody to on faktycznie taki mocno nienachalny ). Podobnie - niezłe plany są do Bugatti R100. Nawet rozważałem budowę, ale tam smaczek to napęd na przeciwbieżnym śmigle a ja za cinki w uszach (na razie ) jestem, żeby go zrobić. bugatti_r100.pdf siebel_si-201_v2_j_bale (1).pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 a mnie ten temat jakos fascynuje, choc mysle ze w ladowaniu to mega wyzwanie Ps. ja jednak wole coś w wojskowym mundurku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dukeroger Opublikowano 21 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Bugatti to obejrzyj tutaj https://www.youtube.com/watch?v=shHWrTDWtY0 a naped to przy mniejszym modelu w sklepie kupic mozna: http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__6565__Contra_Rotating_BL_System_375W.html?strSearch=contra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 21 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Małego Blackburna już miałem, teraz powoli się przymierzam do większego. przy dzisiejszym kursie funta fajną propozycją jest : http://www.dbsportandscale.com/blackburn-1912-monoplane-6507-p.asp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulusr Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Z innej beczki: Samolot który mówi O. a z brzydali to taki (ale nie chcę go zbudować) I jeszcze ten Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 28 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Ten pierwszy to wygląda jakby miał silnik umieszczony odwrotnie ,dupa do kierunku startu, albo kabina po prostu jest na gonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JMRC Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 A może by Tupoleva PAK DA, sywetkę ma śliczną: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 a mnie ten temat jakos fascynuje, choc mysle ze w ladowaniu to mega wyzwanie nie tylko w lądowaniu, niestety [yotube] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 4 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Paskudny samolot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Tu nie sprawdza się brytyjskie powiedzenie piękny samolot pięknie lata a moje marzenie ja wygram w totka to zbuduje to w wersji J Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Paskudny i skrajnie niestateczny. Wznosił się bardzo płasko, ale cały czas był na granicy przeciągnięcia i za chwilę się stało.... Wielka szkoda człowieka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 a moje marzenie ja wygram w totka to zbuduje to w wersji J Życzę koledze efektu co najmniej Mistrza O. http://www.saumodelarnia.fora.pl/retro,17/p38-lighting-jerzego-ostrowskiego,174.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Życzę koledze efektu co najmniej Mistrza O. http://www.saumodelarnia.fora.pl/retro,17/p38-lighting-jerzego-ostrowskiego,174.html Szkoda że nie wyświetlają zdjęcia i polecam http://p38lightning.tumblr.com/post/121551344910/a-great-photo-of-a-p-38-under-restoration Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjs Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 A co powiecie o Sp-I: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi