AMC Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 WITAM ! Jak w tytule - czy takie przeżytki jeszcze występują w przyrodzie? Jakie najwyższe napięcia pracy były spotykane? Jakie były (a może są) różnice cenowe pomiędzy regulatorami jedno- a dwukierunkowymi? Poszukujemy regulatora dwukierunkowego na min. 15V (ale od biedy może być trochę mniej), 20...30A lub więcej - do silnika komutatorowego. Jakby co, to mówcie mi "Kustoszu..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzioch Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 witam. Na mojej www znajdziesz kilka wersji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Andrzeju, jeśli nie pytasz o indywidualne doświadczenia w użytkowaniu to: google: "silniki szczotkowe, regulator, cena" 60tys.800 wyników, czas szukania 0,42s. wchodzisz w pierwszy lepszy link i masz odpowiedź na większość swoich pytań, włącznie z cenami;) Regulatory są, jest wybór, część modeli wciąż takie wykorzystuje. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMC Opublikowano 13 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Bodzioch , Bartek - dzięki. Nie sądziłem, że to takie proste. Sprawa nie jest dla mnie - to pomoc dla Kol. Loontka w jego problemie (dobór napędu do line-cam, jest temat w "silniki"). Rzućcie okiem na ten temacik, może będzie jakiś lepszy pomysł. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMC Opublikowano 13 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 http://www.rcskorpion.pl/towar/bsd-regulator-obrotow-silnikow-szczotkowych / - 117 zł - najdroższy jaki wypatrzyłem. Upewnić się co do rewersu.http://cyber-fly.pl/pl/p/Regulator-Turnigy-20A-silniki-szcztkowe/3144 - 49,99 zł - upewnić się co do rewersu Loontek , spróbuj sam poszukać, bo ja mam kiepskie łącze i czekam po kilka minut na wyświetlenie strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi