dukeroger Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 wypas przeczytaj wiadomosci ze skrzynki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kropka Opublikowano 9 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 PWU wz.37 "Szczeniak" wraz z obrotnicą strzelca tył-góra z "Łosia". 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjs Opublikowano 9 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Łoś jak żywy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 9 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Dziękuję Ci Agnieszko za to jak i co rysujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kropka Opublikowano 10 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 No ale "para" mi się kończy. Także w związku z jesiennym, ogólnym obniżeniu nastroju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 No niestety jesień to trudny okres, ale parę tygodni i się jakoś przystosujemy Skoro para zeszła to może pomyślisz nad nowym projektem na przyszły rok. Zawsze to w temacie a wysiłek niewielki. Wiem po sobie że właśnie w takich chwilach planowanie nowych prac mocno ekscytuje i mobilizuje człowieka. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kropka Opublikowano 28 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbjanik Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Agnieszka- genialnie! Czy w kołach są wentylki? Jeśli tak, to spróbuj leciutko kursorem obniżyć ciśnienie, żeby gumy się ugięły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyCopter Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Słuszna uwaga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kropka Opublikowano 29 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Dzięki za uwagi. Opon postanowiłam nie deformować, ponieważ nie bardzo wiedziałam jak ten "balon" ma reagować, na ile spłaszczać się u dołu i na ile "rozdymać". No i niezbyt mi się chciało w to zagłębiać. Na pewno można by wiele w tym modelu poprawić. ps. wstawianie modelu z Mielca, jako wzór reakcji opony balonowej z "Łosia" na podłoże, to jednak bym odpuściła : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbjanik Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Nie, no OK. Ale w następnym polskim samolocie, który planujesz (tu Cię lekko wypuszczam, bo chcę mieć nadzieję) to na pewno zrobisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kropka Opublikowano 11 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 11 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 No pięknie. Mam nadzieję, że to skutek wiosennego ogólnego podniesienia nastroju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbjanik Opublikowano 12 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Agnieszka, no potwierdzają się moje przypuszczenia- idziesz w artyzm! Jak ktoś to duszy ma, to nie ma siły- w końcu wylezie, choćby się nie wiem jak starał. Super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kropka Opublikowano 12 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Zastanawiam się, czy aby nie przegięłam z "artyzmem" : ) No ale niewiele tam dotykałam -- ustawiłam kadr, oświetlenie i nacisnęłam "renderuj". Samolot przyjął przygotowane środowisko/oświetlenie, tak jak przyjął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 12 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Zastanawiam się, czy aby nie przegięłam z "artyzmem" : ) Może odrobinę ale efekt jest rewelacyjny. Osobiście nic bym nie ruszał. A to że skręcasz w stroną art to coś naprawdę fajnego. Trzeba popróbować wszystkiego a nuż okaże się, że właśnie to to co człowieka zajmie na resztę życia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kropka Opublikowano 30 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Szanowni, wie ktoś z Was może, w którą stronę kręciły się śmigła? Czy oba były śmigłami prawymi (ciągnącymi) czy lewe (pchającymi)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mecenas Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Aga, patrząc od przodu - zgodnie z ruchem wskazówek zegara, obydwa w tą samą stronę, przynajmniej tak to widzę na zdjęciach. I zmień trochę kolor kolektora wylotowego na coś takiego http://www.largescaleplanes.com/walkaround/images/38/P9051616.jpg Reszta - super . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kropka Opublikowano 1 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Dzięki, w innym miejscu, także orzeknięto że w prawo, patrząc od przodu. Odnośnie kolektora -- nie planuję zmian : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kropka Opublikowano 1 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Od kilku dni, umysły i serca osób interesujących się historią polskiego lotnictwa, porusza jedno z zadań Obywatelskiego Budżetu Województwa Małopolskiego — wirtualna rekonstrukcja samolotu PZL. 37 Łoś. Mieszkańcy regionu mogą do 13 października wybierać projekty, spośród 160 różnych zadań. Lista zwycięskich projektów, ogłoszona zostanie do 30 listopada 2017. W zarządzeniu numer 487/2017 z dnia 27.02.2017, prezydent Krakowa mówi: —“Jeśli z treści złożonej propozycji zadania wynika, że udział w projekcie wymaga przeprowadzenia otwartego naboru uczestników, informacja o naborze powinna zostać opublikowana w Biuletynie Informacji Publicznej Miasta Krakowa oraz na stronie internetowej budżetu obywatelskiego miasta Krakowa.”— Zatem, jeśli projekt wirtualnej rekonstrukcji PZL.37, zostanie przyjęty do finansowania i w Biuletynie Informacji Publicznej, pojawi się informacja o naborze — zgłoszę swoją osobę. Jeżeli zostanę przyjęta do udziału w projekcie, zobowiązuję się, że 50% uzyskanego wynagrodzenia, przeznaczę jako startowy wkład własny na wydrukowanie w 3D, wykonanego przeze mnie modelu PZL.37B II, który od kilku miesięcy prezentuję w formie renderów. Jeżeli w ten sposób, zapoczątkuję operację, która zakończy się sukcesem, czyli z mojego wirtualnego modelu, powstanie model fizyczny — następnie trzeba będzie wybrać osobę lub zespół, który ten model pomaluje. Finalnie, tak powstały model, powinien zostać nieodpłatnie przekazany w miejsce, które podejmie się jego publicznej ekspozycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi