Shock Opublikowano 4 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Konrad ,wcale nie taki duży ,przy tym amperażu niektóre regulatory to klocki. No ale jest problem ,doszło 60 g wagi ;) .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Niestety ale nie miałem go w rękach a tak ze zdjęcia wydawał się potężny, może przez ten radiator na górze. Coś te 20A strasznie ciężkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Szybciej niż się spodziewałem.... Mezon Lite 120 A Koncepcja zasilania została zmieniona.Korzystam z beca z regulatora który ma dwie ścieżki zasilania odbiornika, jedna od gazu, druga (której nie wykorzystuję bo nie mam systemu Jeti) od telemetrii. 2016-06-04-1596.jpg a mówiłem ale w sumie to się nie znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 4 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 No ja mówiłem już na początku tego tematu, ale nie sądziłem że tak szybko . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 przynajmniej przestaniesz już marudzić jak wypas to na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 4 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 jak wypas to na 100% O tak ,to słuszna uwaga ale nie podyktowana moim widzimisię, tylko wymaganiami napędu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Gniezno Opublikowano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Jaka jest cena i gdzie można kupić te cudo Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 4 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Szymek ,a dokładnie o co chodzi -model,silnik,regulator ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Gniezno Opublikowano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Model Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 4 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Jeśli jesteś poważnie zainteresowany to mogę Ci podesłać namiary na twórcę tego modelu z którym możesz porozmawiać o zamówieniu modelu,cenie . Ogólnie- kosztuje adekwatnie do jakości ,osiągów,materiału z którego jest zrobiony . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zobaczyłem to, o czym sie od dawana mówiło...Shitoxic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Gniezno Opublikowano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Jeśli jesteś poważnie zainteresowany to mogę Ci podesłać namiary na twórcę tego modelu z którym możesz porozmawiać o zamówieniu modelu,cenie . Ogólnie- kosztuje adekwatnie do jakości ,osiągów,materiału z którego jest zrobiony .Jestem zainteresowany kupnem modelu tylko jeszcze się nie zdecydowałem co szczerze mówiąc..... Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 5 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 To przemyśl mocno i jeśli stwierdzisz że zdecydowałeś na tak to zagadaj do mnie na PW i dogadamy namiary na to jak piszesz cudo . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 5 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Dzisiaj znakomity dzień ! Toxic pokazał pazur,ja myślę zrozumiałem filozofię jego lotu . Regulator Mezon okazał się znakomitym zakupem ,silnik jakby się odblokował i na łopatkach 16 x 10 jest spory power,dla mnie zupełnie wystarczający. Wyprawa na Ochodzitę okazała się średnio trafionym wyborem ,wiatr w poprzek natomiast po drodze była Matyska więc grzech było nie zaglądnąć .Mimo delikatnego wiatru udało się coś polatać i na końcu lądować w zmiennych porywach nadchodzącej burzy. Generalnie micha mi się z każdym lotem cieszy coraz bardziej . Kilka fotek z wyprawy ,jakiś filmik potem też będzie Towarzyszył nam Kazek,fotograf i niebawem towarzysz do zboczowych lotów Respectem 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anluk Opublikowano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Rafał, o której byliście na Matysce? Ja byłem wczesnym popołudniem. Nawet trochę wiało, ale termika była taka że w minutę model z 50m wyskakiwał na 250. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 5 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Byliśmy ok. 14-15 -tej musieliśmy się minąć. Ogólnie warunki mocno zmienne -od ciszy po podmuchy i na końcu huraganek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anluk Opublikowano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 No to się minęliśmy, ja byłem 11:30 - 13sta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amks22 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 No dziś skupiałem się na foceniu i filmowaniu ale myślę że końcem miesiąca Respect doleci do mnie i dołączę do ekipy jak znajdę czas i uporam się z uzbrojeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 6 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 I obiecany filmik zmontowany przez Marcina nagrany niestety ajfonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Rafale muszę przyznać że ten ,,świst,, przy większych prędkościach po prostu hipnotyzuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi