Konrad_P Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 No to teraz tylko trzeba jakoś sie porozumieć z Bielskiem. Co oni ta naprawdę chcą zrobić i czy udałoby się im przesunąć termin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 nooooooo... przed 2018 odbywały sie tylko MP bez PP Od stycznia 2018: 7. Mistrzostwa Polski będą ogłaszane tylko w kategoriach w których zgłoszono zawody do Pucharu Polski (min. 3) lub zawody ogólnopolskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 No i co w tedy gdy nie będzie PP i MP. Jak zostanie wyłoniona reprezentacja? Hmm... ciekawe? No chyba że wówczas zabronią startów w ME czy MŚ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Za MP zero punktów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek1952 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Od stycznia 2018: 7. Mistrzostwa Polski będą ogłaszane tylko w kategoriach w których zgłoszono zawody do Pucharu Polski (min. 3) lub zawody ogólnopolskie. gigantomania. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Dla mnie i tak żadna różnica czy zawody nazywają się MP czy o PP. Jedno i to samo. Inaczej nie będę latał Zdecydowanie wole zawody zagraniczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek1952 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 ... Zdecydowanie wole zawody zagraniczne no właśnie. Więc jak terminy się nakładają to wybór jest prosty. Kravi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 W kolejnym roku i tak nie macie MŚ wiec kadra narodówa nie jest niezbędna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys20000 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 powinny być kolejne ME - do tego kadra się przydaje co do terminu - tu kolejny raz wywołam do tablicy asystenta trenera kadry narodowej w F5 - bo jest wspólny - pewnie znowu bez żadnego odzewu. Ale ja już napisał że tępy jestem, z północy, nie znam się i tak dalej Pewnie trzeba zadzwonić do BB i się dogadać ale to przerasta gościa od F5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zmieńcie nazwę tematu na "F5J kończymy". To jest grupowe samobójstwo. Publiczne nawoływanie do nieprzyjeżdżania na zawody. Kto po przeczytaniu czegoś takiego zdecyduje się na zorganizowanie dla Was zawodów? Kto się zdecyduje, żeby zacząć startować, jak tu takie fochy strzelacie? Zamiast wykonać jeden telefon i wyjaśnić sprawę, napisaliście półtorej strony postów z marudzeniem na to, na tamto, albo na tamtego. Coś się komuś nie podoba? To niech sam zrobi lepiej. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Etam marudzisz Czarek. To było napisane tylko po to żeby zwrócić obecnym i może przyszłym organizatorom żeby zwracali uwagę na zawody międzynarodowe zwłaszcza najbliżej nas. Ja organizatorów w BB nie znam i po to napisałem to, że może znajdzie się ktoś kto to czyta a zna i pogada o kolizji. Nie szukaj drugiego dna którego nie ma. Jak będą zawody krajowe to na pewno na nie będziemy jeździć byle tylko jak pisałem nie kolidowały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 5 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Zawody w Bielsku zniknęły z kalendarza AP. Szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Szanuj organizatora swego, bo możesz nie mieć żadnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Do lutego 2019 jeszcze z dwa razy się zmieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek1952 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Są wyniki Pucharu Świata za 2018. 1. Malcik, Radek 2. Rizner, Primoż 3. FRĄK, Tomasz Gratulacje Tomek!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Tomku! GRATULACJE i życzę dalszych sukcesów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 11 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 pięknie! I tyle samo punktów co Primoż A ja może jak jeszcze będę miał model, czas i kasę to podjadę do Lanscroun. Szczecin też jeszcze nie jest skreślony. Musze zobaczyć w naturze to co widać na filmach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 11 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 No i fajnie. Pomimo sporego wzrostu poziomu w rywalizacji Tomek nadal w czubie. Ciągle ma moc. Teraz jeszcze Wojtek musi dokooptować do do Tomka i może będzie jeszcze lepiej w 2019. A ja może jak jeszcze będę miał model, czas i kasę to podjadę do Lanscroun. Szczecin też jeszcze nie jest skreślony. Musze zobaczyć w naturze to co widać na filmach No i fajnie zwłaszcza, że Lanskroun to rzut kamieniem od nas. Lotnisko trudne zwłaszcza pierwsze 5 stanowisk ale idzie ogarnąć temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 11 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Mi to obojętne jakie jak pojadę to po zabawę i podglądactwo. Skarwi....jedziesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 11 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 No jeszcze gdyby Michał się wybrał to by dopiero była mocna ekipa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi