Wojciech_Byrski Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Jurku bardzo Ci dziękuję za te słowa, ale chcę dodać, że jeszcze jest Tomek ja sam zadebiutuję na poważnie w F5J, i przypuszczam że również dostanę baty na najbliższym eurotourze:D ale grunt to wyciągnąć wnioski, i starać się być o krok dalej niż reszta. Na chwilę obecną, trzeba gonić czołówkę, a jak mówi przysłowie " lepiej gonić, niż być gonionym " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 No Sorki za gapiostwo i pominięcie Tomka. Myślałem o nim...i zapomniałem napisać ;/ Wojtek i Tomek to czołówka światowa "termikow", przy czym Tomek ma juz sukcesy i duze doświadczenie w F5J. Ja bardzo Wam zazdroszczę takich profesorów. Tylko czemu Wojtek znow nie jeździ na zbocze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 ... Na chwilę obecną, trzeba gonić czołówkę, a jak mówi przysłowie " lepiej gonić, niż być gonionym " Będę w Lublinie po naukę. Będę się przyglądał i chłonął atmosferę na przyszłe starty. Ciągle trenuję: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kangur Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Zostalo tylko 2 tygodnie do Mistrzostw Polski F5J i zycze wszystkim super udanych lotow, przyjemnosci, dobrej pogody i wspanialej termiki. Mam tez nadzieje ze bedzie duzo wiadomosci, zdjec i filmow Powodzenia Kangur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 6 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Szkoda, że się nie zapisałeś na listę startową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kangur Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Sa dwa powody: 1. Zona jest po duzej operacji na raka piersi 2. Do Radawca mam tylko okolo 22000 km Ale w Swieta Wielkanocne na Narodowych Australijskich F5J zawodach wyladowalem na 5 miejscu. 2017 NEFR F5J - Overall Results.pdf 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Staszku to jak Ci się poukłada to może załapiesz do narodowej drużyny która przyleci ma MŚ w 2019 roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Staszku pies ganiał te zawody i mistrzostwa. Mocno trzymam kciuki aby Ci się wszystko poukładało i wróciło do normalnego stanu. Pozdrowienia i słowa wsparcia dla małżonki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Gratuluję Stachu kolejnego dobrego wyniku sportowego. Żonę mocno wspieraj w tych trudnych dla Was chwilach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papuga Opublikowano 7 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Tomek rozpoczął sezon zawodniczy. Od wczoraj zawody we Lwowie. Niestety nie mogę mu towarzyszyć, więc podglądam w internecie. Musiało się wczoraj dziać bo każdy zawodnik zaliczył wpadkę. Wczorajsze wyniki pierwszych 24 zawodników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papuga Opublikowano 7 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Eliminacje skończone. Jest trzecie miejsce i 98,51pkt. do Contestu Finały pod znakiem zapytania, leje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 7 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Gratulacje i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 7 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Brawo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papuga Opublikowano 7 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Jest sukces. Tomek zdobył I miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 7 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Gratulacje raz jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 7 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Ładnie ich wyprzedził Pięknie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jerzy Markiton Opublikowano 7 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 To jest klasa !!! Gratulacje Tomku !!!! - Jurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 7 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Równe loty Tomka robią wrażenie. Pozostali konkurencji w fly-offach jeden lot mieli wyraźnie słabszy. Będziemy Tomek podglądać Ciebie jak to się czyni w Radawcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 7 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Czo oznacza ze Tomek rownież miał dużego farta (nic nie ujmując umiejętnościom). Bo często szczęście jest niezbędne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinemax Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Wielkie gratulacje! Rezultaty są kosmiczne !! Póki co ciężko mi się zbliżyć na treningu do MAX-100 "czystych" punktów (a i to czasem...) - po unormowaniu robi się <850, czyli w okolicach zera absolutnego... Wiem, wiem - dużo trenować... Ale bez pomocy kogoś wskazującego chociaż grubsze błędy będzie ciężko... Jeszcze pytanie techniczno-regulaminowe do organizatora ew. doświadczonych zawodników - Czy loger (u mnie Altis) musi mieć firmware "F5J" czy wystarczy standartowy z ustawieniem F5J? Teoretycznie skutej jest ten sam (ustawienie F5J wyklucza jakiekolwiek modyfikacje), ale decyduje kierownik zawodów, a zawodnicy MUSZĄ być wcześniej przygotowani... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi