Wojciech_Byrski Opublikowano 4 Maja 2017 Opublikowano 4 Maja 2017 Jurku bardzo Ci dziękuję za te słowa, ale chcę dodać, że jeszcze jest Tomek ja sam zadebiutuję na poważnie w F5J, i przypuszczam że również dostanę baty na najbliższym eurotourze:D ale grunt to wyciągnąć wnioski, i starać się być o krok dalej niż reszta. Na chwilę obecną, trzeba gonić czołówkę, a jak mówi przysłowie " lepiej gonić, niż być gonionym "
cZyNo Opublikowano 4 Maja 2017 Opublikowano 4 Maja 2017 No Sorki za gapiostwo i pominięcie Tomka. Myślałem o nim...i zapomniałem napisać ;/ Wojtek i Tomek to czołówka światowa "termikow", przy czym Tomek ma juz sukcesy i duze doświadczenie w F5J. Ja bardzo Wam zazdroszczę takich profesorów. Tylko czemu Wojtek znow nie jeździ na zbocze
stema Opublikowano 4 Maja 2017 Opublikowano 4 Maja 2017 ... Na chwilę obecną, trzeba gonić czołówkę, a jak mówi przysłowie " lepiej gonić, niż być gonionym " Będę w Lublinie po naukę. Będę się przyglądał i chłonął atmosferę na przyszłe starty. Ciągle trenuję:
Kangur Opublikowano 6 Maja 2017 Opublikowano 6 Maja 2017 Zostalo tylko 2 tygodnie do Mistrzostw Polski F5J i zycze wszystkim super udanych lotow, przyjemnosci, dobrej pogody i wspanialej termiki. Mam tez nadzieje ze bedzie duzo wiadomosci, zdjec i filmow Powodzenia Kangur
TommyTom Opublikowano 6 Maja 2017 Autor Opublikowano 6 Maja 2017 Szkoda, że się nie zapisałeś na listę startową
Kangur Opublikowano 6 Maja 2017 Opublikowano 6 Maja 2017 Sa dwa powody: 1. Zona jest po duzej operacji na raka piersi 2. Do Radawca mam tylko okolo 22000 km Ale w Swieta Wielkanocne na Narodowych Australijskich F5J zawodach wyladowalem na 5 miejscu. 2017 NEFR F5J - Overall Results.pdf 2
Konrad_P Opublikowano 6 Maja 2017 Opublikowano 6 Maja 2017 Staszku to jak Ci się poukłada to może załapiesz do narodowej drużyny która przyleci ma MŚ w 2019 roku.
wojcio69 Opublikowano 6 Maja 2017 Opublikowano 6 Maja 2017 Staszku pies ganiał te zawody i mistrzostwa. Mocno trzymam kciuki aby Ci się wszystko poukładało i wróciło do normalnego stanu. Pozdrowienia i słowa wsparcia dla małżonki.
stema Opublikowano 6 Maja 2017 Opublikowano 6 Maja 2017 Gratuluję Stachu kolejnego dobrego wyniku sportowego. Żonę mocno wspieraj w tych trudnych dla Was chwilach.
papuga Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 Tomek rozpoczął sezon zawodniczy. Od wczoraj zawody we Lwowie. Niestety nie mogę mu towarzyszyć, więc podglądam w internecie. Musiało się wczoraj dziać bo każdy zawodnik zaliczył wpadkę. Wczorajsze wyniki pierwszych 24 zawodników.
papuga Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 Eliminacje skończone. Jest trzecie miejsce i 98,51pkt. do Contestu Finały pod znakiem zapytania, leje.
Gość Jerzy Markiton Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 To jest klasa !!! Gratulacje Tomku !!!! - Jurek
TommyTom Opublikowano 7 Maja 2017 Autor Opublikowano 7 Maja 2017 Równe loty Tomka robią wrażenie. Pozostali konkurencji w fly-offach jeden lot mieli wyraźnie słabszy. Będziemy Tomek podglądać Ciebie jak to się czyni w Radawcu
cZyNo Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 Czo oznacza ze Tomek rownież miał dużego farta (nic nie ujmując umiejętnościom). Bo często szczęście jest niezbędne
kinemax Opublikowano 8 Maja 2017 Opublikowano 8 Maja 2017 Wielkie gratulacje! Rezultaty są kosmiczne !! Póki co ciężko mi się zbliżyć na treningu do MAX-100 "czystych" punktów (a i to czasem...) - po unormowaniu robi się <850, czyli w okolicach zera absolutnego... Wiem, wiem - dużo trenować... Ale bez pomocy kogoś wskazującego chociaż grubsze błędy będzie ciężko... Jeszcze pytanie techniczno-regulaminowe do organizatora ew. doświadczonych zawodników - Czy loger (u mnie Altis) musi mieć firmware "F5J" czy wystarczy standartowy z ustawieniem F5J? Teoretycznie skutej jest ten sam (ustawienie F5J wyklucza jakiekolwiek modyfikacje), ale decyduje kierownik zawodów, a zawodnicy MUSZĄ być wcześniej przygotowani...
Rekomendowane odpowiedzi