Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jurku bardzo Ci dziękuję za te słowa, ale chcę dodać, że jeszcze jest Tomek ;) ja sam zadebiutuję na poważnie w F5J, i przypuszczam że również dostanę baty na najbliższym eurotourze:D ale grunt to wyciągnąć wnioski, i starać się być o krok dalej niż reszta. Na chwilę obecną, trzeba gonić czołówkę, a jak mówi przysłowie " lepiej gonić, niż być gonionym " :)

Opublikowano

No Sorki za gapiostwo i pominięcie Tomka. Myślałem o nim...i zapomniałem napisać ;/ Wojtek i Tomek to czołówka światowa "termikow", przy czym Tomek ma juz sukcesy i duze doświadczenie w F5J. Ja bardzo Wam zazdroszczę takich profesorów.

Tylko czemu Wojtek znow nie jeździ na zbocze :)

Opublikowano

... Na chwilę obecną, trzeba gonić czołówkę, a jak mówi przysłowie " lepiej gonić, niż być gonionym " :)

Będę w Lublinie po naukę.

Będę się przyglądał i chłonął atmosferę na przyszłe starty.

Ciągle trenuję: :)

post-8532-0-90995500-1493928041_thumb.jpg

Opublikowano

Zostalo tylko 2 tygodnie do Mistrzostw Polski F5J i zycze wszystkim super udanych lotow, przyjemnosci, dobrej pogody i wspanialej termiki.

Mam tez nadzieje ze bedzie duzo wiadomosci, zdjec i filmow

Powodzenia

Kangur

Opublikowano

Staszku pies ganiał te zawody i mistrzostwa. Mocno trzymam kciuki aby Ci się wszystko poukładało i wróciło do normalnego stanu. Pozdrowienia i słowa wsparcia dla małżonki.

Opublikowano

Tomek rozpoczął sezon zawodniczy. Od wczoraj zawody we Lwowie. Niestety nie mogę mu towarzyszyć, więc podglądam w internecie. Musiało się wczoraj dziać bo każdy zawodnik zaliczył wpadkę. Wczorajsze wyniki pierwszych 24 zawodników.

18278896_1476750672375993_15098815374995

Opublikowano

Eliminacje skończone. Jest trzecie miejsce i 98,51pkt. do Contestu :) Finały pod znakiem zapytania, leje.

post-1290-0-29746100-1494162284_thumb.jpg

Gość Jerzy Markiton
Opublikowano

To jest klasa !!!

Gratulacje  Tomku !!!!

- Jurek

Opublikowano

Równe loty Tomka robią wrażenie. Pozostali konkurencji w fly-offach jeden lot mieli wyraźnie słabszy. Będziemy Tomek podglądać Ciebie jak to się czyni w Radawcu :)

Opublikowano

Czo oznacza ze Tomek rownież miał dużego farta (nic nie ujmując umiejętnościom).

Bo często szczęście jest niezbędne

Opublikowano

Wielkie gratulacje!   Rezultaty są kosmiczne !!

Póki co ciężko mi się zbliżyć na treningu do MAX-100 "czystych" punktów (a i to czasem...) - po unormowaniu robi się <850, czyli w okolicach zera absolutnego...

Wiem, wiem - dużo trenować... Ale bez pomocy kogoś wskazującego chociaż grubsze błędy będzie ciężko...

Jeszcze pytanie techniczno-regulaminowe do organizatora ew. doświadczonych zawodników - Czy loger (u mnie Altis) musi mieć firmware "F5J" czy wystarczy standartowy z ustawieniem F5J?

Teoretycznie skutej jest ten sam (ustawienie F5J wyklucza jakiekolwiek modyfikacje), ale decyduje kierownik zawodów, a zawodnicy MUSZĄ być wcześniej przygotowani...

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.