azajac Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 21.04.2018 Radawiec w skrócie ,,10 w skali Beauforta" więcej na naszym profilu fb: http://www.facebook.com/pg/radawiecrc/photos/?tab=album&album_id=1971614829529073 www.facebook.com/radawiecrc/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 A jakieś wyniki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmarkow Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Bardzo dobrze w rywalizacji wypadł Paweł ze Stalowej Woli Warunki w mojej ocenie były trudne. Mocno wiało i lekkie modele nie dawały rady. Gratuluję wszystkim zawodnikom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Bo dobry pilot. (Za to pomysły jak to pomysły...zróżnicowane ) Stalowa silna jest A jakieś wyniki? A jakieś wyniki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmarkow Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Nie zrobiłem fotki z wynikami i nie chciałbym czegoś pomylić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 No jakbyś zrobił fotkę to nic byś nie pomylił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmarkow Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Napiszę z pamięci pierwsze trzy miejsca. Jak coś będzie nie tak to mnie poprawcie 1. Tomek Frąk 2. Paweł Żak 3. Stanisław Salamon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Miejsca niby są istotne. Ale ja lubię cyferki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmarkow Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 To musisz cierpliwie poczekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 To i tak nie do Ciebie prośba była. A podobało się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmarkow Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 To jest chyba coś w sam raz dla mnie. Sprawdzę jeszcze we Wrocławiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papuga Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 To i tak nie do Ciebie prośba była. A podobało się? Ale Ci od szybkiego latania to niecierpliwi ludzie są. U nas przecież wszystko przebiega powoli to i troszeczkę poczekać trzeba. Wyniki Zawodów Pucharu Polski F5J.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 lepiej późno niż wcale Dzięki. I już człowiek mądrzejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinemax Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 To akurat były warunki dla Ciebie - nie trzeba było latać długo, bo nawet zwycięzca nie wylatywał pełnego czasu (tzn. niespecjalnie się do niego zbliżał)... No i bez mocno zbalastowanego modelu bardzo łatwo można było wylądować 500m dalej. Dobra lekcja, brak większych strat jest bardzo zaskakujący, a impreza ogólnie świetna ! Wielkie dzięki dla organizatorów oraz sędziów A zdjęcie kolegi Adama, pokazuje jak się model skręcał na wietrze, gdy ramieniem mocno musiałem podpierać skrzydło. Ogólnie start bez pomocnika nie był łatwy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Jeszcze raz gratulacje dla zwyciężców i wszystkich co latali, a zwłaszcza dla organizatorów zawodów. Ja dzisiaj zrobiłem sobie trening F5J. Kto wymyślił te 10min z 200m... Ludzie mają poczucie humoru Jako tako wygląda 4 i 10 lot (jak na moje możliwości) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 15min. Ze 100m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Nie wiem co pijesz ale też chcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Ja latam czasami 10 z 200. Wiec spoko. Ale Wojtek i Tomek to nie wiem co piją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papuga Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Dla dociekliwych i ciekawych. Surowe dane z lotów finałowych. Czy wiecie że można dostać za lot punkty ujemne? Bez zaliczania punktów karnych. Surowe wyniki Finału Puchar Polski F5J Radawiec 2018.doc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Oczywiście że można. Jak dla mnie to np. lot na wysokość 300-350m czas lotu poniżej 3-4min i lądowanie powyżej 75m powinno dać wynik ujemny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi