Paweł Prauss Opublikowano 19 Stycznia 2020 Opublikowano 19 Stycznia 2020 Brawo Mistrzu!!! Trzymam kciuki!!!
Francka Opublikowano 19 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2020 Dawid jak burza następne zwycięstwo 8 razy pod rząd wielkie brawa dla modelarza Gratulujemy zwyciestwa
marcinolesno Opublikowano 19 Stycznia 2020 Opublikowano 19 Stycznia 2020 Dawid, co Ty tam wyrabiasz:) 0.3pkt przewagi, chcesz żebyśmy zawalu dostali? Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka
S.Papa Opublikowano 19 Stycznia 2020 Opublikowano 19 Stycznia 2020 Brawo, brawo, brawo. Kolejne z rzędu podium, życzę Dawidzie by Twoja praca przynosiła w dalszym ciągu takie kapitalne efekty w dążeniu do perfekcji.Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
TeBe Opublikowano 19 Stycznia 2020 Opublikowano 19 Stycznia 2020 Dawid, gratulacje! Szkoda, że te 25 tysięcy EUR nie wyrwałeś, no ale jest jeszcze RAW AIR ? A tak z innej beczki... Skoro dziś tak naprawdę wygrana zależy od wiatru i lotu, to może przyszedł czas, żeby pomyśleć o nowej konkurencji? Loty na skoczniach "dużych". Z powierzchniami nośnymi pomiędzy nogami i pomiędzy rękami i tułowiem? Bo tak naprawdę, to coraz bardziej stajecie się "lotnikami", nie "skoczkami". Wyobraź sobie lot na 500m ? To jest możliwe ? I wtedy to będzie latanie, nie skakanie ? 1
Wodzu 7 Opublikowano 19 Stycznia 2020 Opublikowano 19 Stycznia 2020 Brawo.Już nie mogę się doczekać skoków w Zakopanem ???. Pozdrawiam Wojtek.
Tomasz D. Opublikowano 19 Stycznia 2020 Opublikowano 19 Stycznia 2020 Godzinę temu, TeBe napisał: Dawid, gratulacje! Szkoda, że te 25 tysięcy EUR nie wyrwałeś, no ale jest jeszcze RAW AIR ? A tak z innej beczki... Skoro dziś tak naprawdę wygrana zależy od wiatru i lotu, to może przyszedł czas, żeby pomyśleć o nowej konkurencji? Loty na skoczniach "dużych". Z powierzchniami nośnymi pomiędzy nogami i pomiędzy rękami i tułowiem? Bo tak naprawdę, to coraz bardziej stajecie się "lotnikami", nie "skoczkami". Wyobraź sobie lot na 500m ? To jest możliwe ? I wtedy to będzie latanie, nie skakanie ? Tomku, Ty coś bierzesz? 1
mac Opublikowano 20 Stycznia 2020 Opublikowano 20 Stycznia 2020 Ludzie-wiewiórki z dopiętymi nartami. Ale ze spadochronem ;)?
TeBe Opublikowano 20 Stycznia 2020 Opublikowano 20 Stycznia 2020 No raczej bez. Tylko trzeba by wydłużyć zeskok ? Albo skrócić najazd ?
stema Opublikowano 20 Stycznia 2020 Opublikowano 20 Stycznia 2020 9 godzin temu, mac napisał: Ludzie-wiewiórki z dopiętymi nartami. Ale ze spadochronem ;)?
BRoman Opublikowano 25 Stycznia 2020 Opublikowano 25 Stycznia 2020 Dzisiaj przegrałem z Dawidem dwa razy ! Poprosiłem rano żonę by ugotowała jajka na miękko. Wychodzę z łazienki a jajek nie ma !! Żona przed telewizorem.. Pytam co z jajkami a ona-będzie wywiad z Kubackim i jestem zajęta! Przegrałem z Dawidem .... Obiad to pierogi i barszcz czerwony czysty od wczoraj. Pierogi ledwo letnie ale za to barszcz buzuje na całego ! Rozumiecie? Czysty ,czerwony zagotowany ! To zbrodnia na tej potrawie. Żona oczywiście patrzy na skoki ...bo Kubacki i w ogóle . Ja nie wiem jak zakończy się sezon na skoczni ale u mnie w kuchni jest bardzo kiepsko z uwagi na skoki. 2
BRoman Opublikowano 26 Stycznia 2020 Opublikowano 26 Stycznia 2020 Czyżby małżonka lubiła swoje skoki a twoje nie ??
Francka Opublikowano 26 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2020 Piękne skoki , aż miło patrzeć . Życzymy jeszcze lepszych skoków bo serce się raduje Wielkie brawa . Dawid to już 9 podium gratulacje
Wodzu 7 Opublikowano 26 Stycznia 2020 Opublikowano 26 Stycznia 2020 Gratulacje.To był piękny wieczór w Zakopanem. Pozdrawiam Wojtek.
TeBe Opublikowano 26 Stycznia 2020 Opublikowano 26 Stycznia 2020 Dawid. Komentarz o nagrodzie i węglu przebija wszystko. Moja Żona Najlepsza kazała przekazać, że masz jaja. I odpowiedź Kamila równie dobra ? Gratulacje Panowie ?
Grzesiek Opublikowano 26 Stycznia 2020 Opublikowano 26 Stycznia 2020 Dawid jesteś wielki.Ale czemu drugi skok słabszy?
S.Papa Opublikowano 26 Stycznia 2020 Opublikowano 26 Stycznia 2020 1 godzinę temu, Grzesiek napisał: Dawid jesteś wielki.Ale czemu drugi skok słabszy? Bo Dawid jest tylko człowiekiem
BRoman Opublikowano 26 Stycznia 2020 Opublikowano 26 Stycznia 2020 1 godzinę temu, Grzesiek napisał: Dawid jesteś wielki.Ale czemu drugi skok słabszy? Bo mu się klawisz ENTER zaciął.
Grzesiek Opublikowano 27 Stycznia 2020 Opublikowano 27 Stycznia 2020 8 godzin temu, Kamyczek_RC napisał: Było super dziękujemy . Grzesiu ty byś wsiadł na te deski i zjechał ? No tak ,tylko kto by potem posprzątał tą skocznie jak byś popuścił balast ze strachu po drodze Dla mnie rewelacja wszyscy powinni być zadowoleni były emocje są wyniki i każdy się cieszy . Ja bym nie zjechał zadałem grzecznie pytanie Dawidowi co poszło nie tak,ale tu widze dywagacje cwaniackie ze strony kolegów.
Rekomendowane odpowiedzi