Skocz do zawartości

Historyczny wynik naszych lotników , którzy lataja zimą

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i brawo Kamil złoty. 

Dawid trochę nie poszło w drugim skoku , ale czekamy na drużynówkę i trzymamy kciuki.

POWODZENIA  :)  :)  :)  :)  :)

Opublikowano

Gratulacje ! Wznieśliście skoki drużynowe na Wysoki poziom ( SZD-51 i Biało Czerwone Iskry rządzą :) ). Specjalne gratulacje dla tych co mają pierwszy medal na olimpiadzie !

Opublikowano

Dawid ! Jak wiało na Żarze 18-20 m/sek to koło stacji meteo kilku modelarzy też niemal leciało . Może będzie okazja na Czarnej Górze polatać razem . Super jazda była w waszym wykonaniu !

Opublikowano

Właśnie przed chwilą obejrzałem ceremonię dekoracji medalistów.

Dziękuję Wam za dostarczenie potężnej dawki pozytywnych emocji.

Teraz czas na powrót do walki w Pucharze Świata.

Niech to pasmo sukcesów trwa dalej. Tak trzymajcie Panowie.

Opublikowano

Dawid, Kamil, Stefan, Maciej - jest pięknie. 

Czy mogło być lepiej - na pewno, czy mogło być gorzej - z pewnością. Taki jest przecież sport.

Napisaliście historię. Jest naprawdę pięknie.

Opublikowano

Brawo Panowie, widać że forma rośnie. Dawid bardzo blisko podium i myślę, że będzie tylko lepiej. A Kamil, no cóż dzięki Bogu wiało w plecy i nie poleciał za daleko za rozmiar skoczni :rolleyes:. Strach będzie jak powieje pod narty :o . GRATULACJE!!!

Opublikowano

Nie jest źle, jest bardzo dobrze. Cała drużyna pokazała moc.

Wysłane z mojego LG-H736 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Stoooooo lat!  Stooooo lat! Nieeeech żyje Dawid nam! W dniu urodzin życzę Ci długich lotów i miękkich lądowań z telemarkiem, zarówno tych na nartach jak i na skrzydłach. Zdrówka!

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.