Paweł Prauss Opublikowano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Brawo Mistrzu!!! Trzymam kciuki!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 19 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Dawid jak burza następne zwycięstwo 8 razy pod rząd wielkie brawa dla modelarza Gratulujemy zwyciestwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinolesno Opublikowano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Dawid, co Ty tam wyrabiasz:) 0.3pkt przewagi, chcesz żebyśmy zawalu dostali? Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.Papa Opublikowano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Brawo, brawo, brawo. Kolejne z rzędu podium, życzę Dawidzie by Twoja praca przynosiła w dalszym ciągu takie kapitalne efekty w dążeniu do perfekcji.Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Dawid, gratulacje! Szkoda, że te 25 tysięcy EUR nie wyrwałeś, no ale jest jeszcze RAW AIR ? A tak z innej beczki... Skoro dziś tak naprawdę wygrana zależy od wiatru i lotu, to może przyszedł czas, żeby pomyśleć o nowej konkurencji? Loty na skoczniach "dużych". Z powierzchniami nośnymi pomiędzy nogami i pomiędzy rękami i tułowiem? Bo tak naprawdę, to coraz bardziej stajecie się "lotnikami", nie "skoczkami". Wyobraź sobie lot na 500m ? To jest możliwe ? I wtedy to będzie latanie, nie skakanie ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegor Opublikowano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wodzu 7 Opublikowano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Brawo.Już nie mogę się doczekać skoków w Zakopanem ???. Pozdrawiam Wojtek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz D. Opublikowano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Godzinę temu, TeBe napisał: Dawid, gratulacje! Szkoda, że te 25 tysięcy EUR nie wyrwałeś, no ale jest jeszcze RAW AIR ? A tak z innej beczki... Skoro dziś tak naprawdę wygrana zależy od wiatru i lotu, to może przyszedł czas, żeby pomyśleć o nowej konkurencji? Loty na skoczniach "dużych". Z powierzchniami nośnymi pomiędzy nogami i pomiędzy rękami i tułowiem? Bo tak naprawdę, to coraz bardziej stajecie się "lotnikami", nie "skoczkami". Wyobraź sobie lot na 500m ? To jest możliwe ? I wtedy to będzie latanie, nie skakanie ? Tomku, Ty coś bierzesz? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Ludzie-wiewiórki z dopiętymi nartami. Ale ze spadochronem ;)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 No raczej bez. Tylko trzeba by wydłużyć zeskok ? Albo skrócić najazd ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 9 godzin temu, mac napisał: Ludzie-wiewiórki z dopiętymi nartami. Ale ze spadochronem ;)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Dzisiaj przegrałem z Dawidem dwa razy ! Poprosiłem rano żonę by ugotowała jajka na miękko. Wychodzę z łazienki a jajek nie ma !! Żona przed telewizorem.. Pytam co z jajkami a ona-będzie wywiad z Kubackim i jestem zajęta! Przegrałem z Dawidem .... Obiad to pierogi i barszcz czerwony czysty od wczoraj. Pierogi ledwo letnie ale za to barszcz buzuje na całego ! Rozumiecie? Czysty ,czerwony zagotowany ! To zbrodnia na tej potrawie. Żona oczywiście patrzy na skoki ...bo Kubacki i w ogóle . Ja nie wiem jak zakończy się sezon na skoczni ale u mnie w kuchni jest bardzo kiepsko z uwagi na skoki. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Czyżby małżonka lubiła swoje skoki a twoje nie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 26 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Piękne skoki , aż miło patrzeć . Życzymy jeszcze lepszych skoków bo serce się raduje Wielkie brawa . Dawid to już 9 podium gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wodzu 7 Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Gratulacje.To był piękny wieczór w Zakopanem. Pozdrawiam Wojtek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Dawid. Komentarz o nagrodzie i węglu przebija wszystko. Moja Żona Najlepsza kazała przekazać, że masz jaja. I odpowiedź Kamila równie dobra ? Gratulacje Panowie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Dawid jesteś wielki.Ale czemu drugi skok słabszy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.Papa Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 1 godzinę temu, Grzesiek napisał: Dawid jesteś wielki.Ale czemu drugi skok słabszy? Bo Dawid jest tylko człowiekiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 1 godzinę temu, Grzesiek napisał: Dawid jesteś wielki.Ale czemu drugi skok słabszy? Bo mu się klawisz ENTER zaciął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 27 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 8 godzin temu, Kamyczek_RC napisał: Było super dziękujemy . Grzesiu ty byś wsiadł na te deski i zjechał ? No tak ,tylko kto by potem posprzątał tą skocznie jak byś popuścił balast ze strachu po drodze Dla mnie rewelacja wszyscy powinni być zadowoleni były emocje są wyniki i każdy się cieszy . Ja bym nie zjechał zadałem grzecznie pytanie Dawidowi co poszło nie tak,ale tu widze dywagacje cwaniackie ze strony kolegów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi