MASK Opublikowano 31 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 Kolejne przymiarki 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 31 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 No pięknie Muszę powrócić do modelarni i podgonić z PZL-ką, bo kolejna piękna wycinanka powstała Jeśli mogę sugerować kolejne projekty (bo tak Ci to ładnie idzie ) to marzy mi się zero i albatros d III, tak circa po 1,8-2 m rozpiętości. Ten pierwszy za piękną smukłą sylwetkę i legendę niezwyciężonego myśliwca w pierwszym okresie wojny na Pacyfiku, a ten drugi bo lubię dwupłaty, a dwa, że warto chyba odświeżać i popularyzować historię Eskadry Kościuszkowskiej (twórców godła późniejszego Dywizjonu 303), czyli polsko amerykańskiej eskadry zaangażowanej w walkę z Rosjanami podczas wojny 1920 roku. A między innymi na albatrosach i balilach oni latali. Na marginesie, jeden z członków - M Cooper, odniósł potem sukces w Hollywood odpowiadając za pierwszą wersję King Konga. Już nie zaśmiecam, ale jakbyś się zdecydował na któryś z powyższych.... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 21 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 Kilka zdjęć: 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Projekt ma już prawie 5 lat. Czas leci 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Kilka detali: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 W dniu 27.10.2020 o 01:49, MASK napisał: Na zdjęciu zestawik wraz z silnikami jakie włożyłbym tam 10 lat temu, gdybym takie wtedy miał. Teraz będzie to chyba Enya 09. Z racji wieku. Mojego ? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 I dalej: 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Całkiem sympatyczny zestawik ? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Fajnie masz , ze nie jezdzisz rowerem ( tyle co ja ) i masz czas cos budowac ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 19 godzin temu, jarek996 napisał: Fajnie masz , ze nie jezdzisz rowerem ( tyle co ja ) i masz czas cos budowac ? Fajnie masz , że nie projektujesz modeli ( tyle co ja ) i masz czas jeździć rowerem ? Autorska wersja P11 wciąż nieoklejona (choć projekt ma już ponad dekadę), więc można zrobić zdjęcie rodzinne - oba są zaprojektowane w skali 1:7 Porównanie modeli wirtualnych: I w realu : 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Tak ładnie oszlifowane, że aż szkoda oklejać Jak zwykle piękna robota. Jeśli ta Czapla będzie przynajmniej podobnie dobrze latać jak mała PZL-ka to będzie sukces. Tak swoją drogą, coraz bardziej mi się ta Czapla podoba, więc kończ projekt, ja postaram się skończyć i oblatać dużą PZL-kę i wtedy poproszę o wycinankę Czapli 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkkamil Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 Czy ktoś zbudował ten piękny model, a może można zamówić kit? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 4 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 4 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 W dniu 3.09.2022 o 14:33, kkkamil napisał: Czy ktoś zbudował ten piękny model, a może można zamówić kit? Minął okrągły rok od ostatniej aktualizacji tematu, dzięki za zainteresowanie. Tyle się dzieje, że nie mam czasu na budowę tego modelu. W każdym razie tematu nie porzuciłem, po prostu czeka na swoją kolej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MASK Opublikowano 12 Listopada 2022 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2022 zdjęcia I filmik 9 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 12 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2022 W dniu 31.08.2021 o 01:36, MASK napisał: (choć projekt ma już ponad dekadę), Dobry model (jak dobra wino) musi polezakowac ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Klos Opublikowano 13 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 A kiedy zestawy?? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JurekS60 Opublikowano 13 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 Obiecał mi że doczekam, więc trzymam się i czekam. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MASK Opublikowano 25 Listopada 2022 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2022 W dniu 12.11.2022 o 19:36, Andrzej Klos napisał: A kiedy zestawy?? Na gwiazdkę 2023 Ładnie się to składa, zupełnie jak w komputerze 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Klos Opublikowano 25 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2022 1 godzinę temu, MASK napisał: Na gwiazdkę 2023 Ładnie się to składa, zupełnie jak w komputerze Trzymam Cie za slowo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi