Matijus Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 fajnie to chodzi Piękny modelik ciekawe jak będzie się prezentować w powietrzu Oblot musi pójść dobrze nie ma co być nastawionym negatywnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
safari28 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Witam pomału dzióbek się robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
safari28 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Witam dzisiaj zacząłem składać clargeta od razu powiem że to w tej skali nie będzie proste zadanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Ręce przy Tobie opadają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbjanik Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Tomek- ręce i nogi, jak mawiał śp. Boguś Smoleń. Niesamowite! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Chociaż jak się dobrze przyjrzeć to widać niedokładność wykonania, 2 atomy, na lewo od nita, są nierówno przyklejone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Przesadzasz, przyjrzyj się dobrze. Dwóch tam nie ma, góra półtora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
safari28 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Kurcze 2 atomy to stanowczo za dużo trzeba zacząć od nowa Ostatnio brak czasu co nie znaczy że nic nie dłubię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 To będzie żarowy czy benzyniak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesla Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Masz zamiar zrobic go wirującego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomizer Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Będzie latał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
safari28 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Czy będzie latał to się okaże mam taką nadzieje. Silnik nie będzie wirujący chociaż było by to wykonalne między wałem a śmigłem zamontować łożysko. Dzisiaj kolejna porcja drobnicy pomału uzbrajam silnik w zawory i inne cuda, oczywiście to będzie benzyniak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
safari28 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Witam prace przy zaworach zakonczone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jethrotull Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Z czego ten silnik zrobiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
safari28 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Z czego ten silnik zrobiłeś Sklejka 0,6 i poliestyren 0,5mm drucik 0,5mm Dzisiaj jeszcze zrobiłem świece strasznie to maciupkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesla Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Wojtek, ale wiesz, że to się da leczyć? :-) he, he. Wybacz głupi żart. Świetne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MLITEK Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 świece nagwintowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
safari28 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Świece nagwintowane i wkręcone myślę że temat silnika można zamknąć 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Bardzo ładny. Ile waży? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
safari28 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Witam Bartek silnik waży 9 g maska 4. specjalnie robiłem taki cieżki żeby nie trzeba było doważać przodu. Dzisiaj wszystko poskładane do kupy pora zajać się śmigiełkiem docelowo pójdzie 7x3 na 6x3 silnik pobiera 2A chyba nie jest źle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi