TeBe Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Byliśmy,widzieliśmy. Lotnisko bardzo przyjemne, załoga wspaniała, pogoda przepiękna. Dziękujemy :-) Film za chwilę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 31 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Tomasz raz jeszcze gratulejszyn za oblot! Na klapach lata cholernie makietowo, zyskuje taką majestatyczność, zresztą zobaczycie. Bardzo świetne spotkanie, miło było zobaczyć stare facjaty i poznać nowe osoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Surówka z oblotu poniżej. W weekend ukleję coś godnego i ładnego ;-) 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 (kliknięcie powiększa zdjęcie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Chyba jednak muszę zacząć jeździć na tym rowerze. Ta koszula próbowała maskować mięsień piwny, ale nie bardzo jej to wyszło. Sorry za off-top ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Elegancko!!! Gratuluję!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Super. Gratulacje z udanego oblotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostry_gl Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Pięknie, gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Piknie. Poleciał jak się pacza. Z oblotu prawie piknik wyszedł. Chłopaki czy mogę wykorzystać te wasze zdjęcia do naszej FB strony lotniskowej? .... wydziubane telefonem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Inne też latały: Latały też szybowce: Chyba jednak muszę zacząć jeździć na tym rowerze. Ta koszula próbowała maskować mięsień piwny, ale nie bardzo jej to wyszło. Sorry za off-top ;-) Coś chyba przesadzasz: żadnego brzucha nie widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrus193 Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Aż miło popatrzeć Brawo panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek-bart Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 gratulacje z udanego oblotu . . I ta szachownica z przodu - super . Tylko znaki rozpoznawcze na górze płata powinny być bez białego pierścienia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 gratulacje z udanego oblotu . . I ta szachownica z przodu - super . Tylko znaki rozpoznawcze na górze płata powinny być bez białego pierścienia . A już myślałem , że nikt tego nie zauważy Znaki poprawie, takie miałem gotowce , a teraz nakleję na to większe "talerzyki" czerwonego i będzie tak jak trzeba. A jak już jesteśmy przy malowaniu to pasy inwazyjne spełniły w 100% swoje zadanie , model jest o niebo lepszy do obserwacji jak hula po niebie. Nawet daleko odlatując nie ma problemu z identyfikacją. Dziękuje wszystkim przybyłym za wsparcie i pomoc przy oblocie oraz wykonane fotki i filmy. Kolegom z forum dziękuję za wsparcie duchowe Faktycznie atmosfera była piknikowa, szkoda Rafał , że nie mogłeś być , wiadomo praca to praca. Przy następnych lotach planuje małą niespodziankę związaną z modelem. Tomasz, brzuch do zrzucenia to mam ja, a nie Ty. Ty wyglądasz jak P-38 Lighting, a ja przy Tobie jak B-24 Liberator hahaha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solainer Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Gratulacje. Szybko się zebrał z trawy widać że ma kupe mocy. Mógłby zabrać spory ładunek do zrzucenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majster222 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Gratuluję pięknego modelu i podziwiam warsztat. Coś pieknego. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Gratuluje oblotu Tomku. Twój B-25 gra jak mój Bronek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Wrzuciłem drugą wersję filmu, z włączoną stabilizacja obrazu YT, troszkę pogorszyło ostrość, ale lepiej widać zachowanie modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Tomasz Zdecydowanie przyjemniej się to ogląda a jakość nadal dobra. Ja wrzuciłem filmik z drugiego oblotu. Start wyglądał niemal identycznie co pierwszy , potem była walka z trymerami , bo przepisałem trymery na stałe do radia w złą stronę i był jeszcze bardziej nie wytrymowany , więc odpuściłem wam te esy floresy na niebie. Za to są dwa fajne przeloty powoli nad ziemia na klapach. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Daj mu trochę expo na wysokości bo do lądowania trochę ostro szarpał w górę. Ile masz wzrostu? Nie widać żeby model miał 2.15 rozpiętości! Piękna maszyna! Jeszcze raz gratuluję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi