witold_pi Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu jAK UROSNĄ WYWIERCI SIĘ DZIURY W WIADUKCIE I BĘDZIE GIT 2
pietrku Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Żaden obrońca korników nie przypiął się do tych klonów? To nie jest znęcanie się nad roślinami? Szukając słońca mogą urosnąć krzywo i pokracznie.
d9Jacek Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 4 godziny temu, witold_pi napisał: I BĘDZIE GIT .....jak uschna posadzi się nowe....takie z poprawnej ideologicznie szkółki roslin zielonych
Patryk Sokol Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Ech... Gadacie, gadacie, a nawet sprawdzić się nie chce Cytat - Posadzono odmiany drzew kulistych, które nie wymagają cięcia. Wybrano takie sadzonki, które nie będą kolidowały z konstrukcją wiaduktu. Skrajnia obiektu to ponad sześć metrów, a drzewa osiągną wysokość maksymalnie czterech metrów. Warto dodać, że odmiany drzew kulistych stosuje się do niewielkich przestrzeni. Są szczepione na pniu, co pozwala na kontrolę ich wysokości - zapewnił nas Łukasz Kościelniak, rzecznik prasowy Miejskiego Zarządu Dróg i Komunikacji w Radomiu. Jak dodał, drzewa kosztowały 12 tysięcy złotych. I dodatkowo Cytat Wykonawca udziela trzyletniej gwarancji na te nasadzenia więc jeśli przez ten okres coś się będzie działo, to wtedy zostaną one wymienione - zadeklarował przedstawiciel radomskich drogowców.
d9Jacek Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 27 minut temu, Patryk Sokol napisał: I dodatkowo..... jezeli to jest odmiana "drzew kulistych" o tak wyciągniętych pniach to ja jestem wódz Indianerów..ale co tam..kto bogatemu zabroni...12 tysi za trzy drzewka
pietrku Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 39 minut temu, d9Jacek napisał: jezeli to jest odmiana "drzew kulistych" o tak wyciągniętych pniach to ja jestem wódz Indianerów..ale co tam..kto bogatemu zabroni...12 tysi za trzy drzewka To już tam .... czy kuliste czy nie. Ale jak dla mnie to są klony, które bardzo potrzebują słońca. Ładne drzewka. Niedaleko mnie jest kilka takich, ale mają słońce ze wszystkich stron. Jak wyrosną za kilka lat to napiszę do ilu metrów.
d9Jacek Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 39 minut temu, Patryk Sokol napisał: Są i bardziej wyciągnięte te to chyba " Catalpy"...ale mało podobne do tych spod wiaduktu
Rekomendowane odpowiedzi