AndrzejC Opublikowano 4 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Ale wtedy nie miała za plecami (jak myślę) flagi amerykańskiej. Jak jej za to nie ukarzą, to faktycznie: NASZ WYMIAR SPRAWIEDLIWOŚCI JEST DO DU..Y. I nie ma inaczej A.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zipp Opublikowano 4 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Nie ma co się podniecać. Taki mamy klimat, że im większe buractwo tym bardziej popularne u suwerena i łaskawiej władza na nie spogląda. Nie zdziwię się gdy w kampanii wyborczej artystka zaśpiewa dla przewodniej siły narodu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 4 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Panowie proszę skończcie z tą polityką. To jest kącik rozrywkowy a nie trybuna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejC Opublikowano 4 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Konrad, tu w żadnym wypadku nie chodzi o politykę. Po prostu jako Polak wychowany od dziecka tak, żeby szanować nadrzędne pryncypia ( nie wiem czy to dobre słowo) uważam,że taki występek powinien być ukarany. I to z polityką nie ma nic wspólnego. Może to nie na temat, ale pamiętam jak mi dziadek opowiadał jak pod Radzyminem walczył, jak Ojciec , choć młodziak w nocy tory pod Lublinem z kolegami tory próbował rozkręcać w czasie wojny...Guzik im z tego wyszło, ale próbowali partyzantki To babsko po prostu za to, co zrobiło powinno odpokutować. Zaczęło się od profanacji naszego hymnu. Teraz jest to, co zrobiła... A co będzie następne? Aż się boję pomyśleć. I jak teraz nie wezmą się za nią (za nie) to następne wejście będzie takie, że Polacy będą się musieli wstydzić przed całym światem,że są Polakami. A wystarczy toto przymknąć w pierdlu choć na chwilę. I szybko toto zmądrzeje. I to nie jest żadna polityka. Raczej tzw celebrycki SYF A.C. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyCopter Opublikowano 4 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 dla rozładowania emocji... piniata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 6 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 Umieszczam tu : SILNIK DO MODELU SAMOLOTU KOLEKCJONERSKIEGO CRHX7https://allegro.pl/oferta/silnik-do-modelu-samolotu-kolekcjonerskiego-crhx7-8278847409 bo to pewnego rodzaju kuriozum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejC Opublikowano 6 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 Oni tam w tych lombardach tak mają. Czasem umoczą z zastawem, bo się nie znają. W zaprzyjaźnionym lombardzie czasem robię za eksperta co do ceny i jakości fantów. Ale też czasem można "wyhaczyć" okazję. Mi się też raz udało. Pajlot Taranis kpl szuka nówka za pól darmo. I przypadkiem przyuważyłem w lombardzie dwie ulice dalej. Warto przeglądać oferty lombardów, bo można natknąć się na taką ciekawostkę jak ta powyżej, ale też można nabyć np mikrometry VISa nóweczki za 50 zł 3sztuki. Warto szukać okazji. A.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Pierwsze wydanie i cena bardzo dobra...Ale do Freddiego nie widzę podobieństwa.Jacku jeśli ktoś zapłaci tyle za tego Chińczyka to jesteśmy milionerami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssuchy Opublikowano 10 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Kurde, faktycznie stan niezły książki, jak na te lata! Pewnie musiała się więcej przestać na półce. Moje wydanie drugie z 1954 - już bez Freddiego (TUTAJ) było w fatalnym stanie kiedy kupowałem ją za jakieś grosze w antykawariacie - widać, że była używana i to intensywnie, może ktoś sobie zbudował Orkana na jej podstawie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 10 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Moja też jest w niezłym stanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 10 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 A ja mam cztery no co, tak się jakoś złożyło przez tych kilka latek zbieractwa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 10 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 hmmmm............ mam ich 5 z czego pierwsza i najstarsza zakupiona została w Księgarni Wysyłkowej ( tak,tak było cos takiego) w roku 1961, a kosztowała 11,5o czyli tyle ile 2 Małe Modelarze + 1 Duzy.....ech to były czasy Kurde, faktycznie stan niezły książki, jak na te lata! Pewnie musiała się więcej przestać na półce. Moje wydanie drugie z 1954 - już bez Freddiego (TUTAJ) było w fatalnym stanie kiedy kupowałem ją za jakieś grosze w antykawariacie - widać, że była używana i to intensywnie, może ktoś sobie zbudował Orkana na jej podstawie! mam kartery do TD4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 11 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 Ludzkość kretynieje coraz bardziej... Konia z rzędem temu kto "przerobi" na feministyczną modę np zwrot "pani generał" czy "pani porucznik"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszj Opublikowano 11 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 Łatwizna. Skoro "naukowczyni" to odpowiednio będzie "generalini" i "porucznikini" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu2 Opublikowano 11 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 Skoro była ministra, to może też być generała i porucznika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 11 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 niemiecka tzw kalka językowa, w oryginalnym tekscie był naukowiec ale w ramach poprawności politycznej zrobiono z niej " naukowczynię "...echh ONET i wszystko jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyCopter Opublikowano 12 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 Gdy zapytany, dlaczego tak długo buduję model samolotu, odpowiadam: będę latał nim tak długo, jak szybko zostanie zbudowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 19 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 inżynierskie rozważania..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 23 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Z życia trzeba się cieszyć... https://twitter.com/i/status/1152942608949399552 inżynierskie rozważania..... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi