d9Jacek Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 2 godziny temu, Paweł Praus napisał: Jacku o zacytowanym tekście można powiedzieć wiele między innymi że jest prymitywny, wulgarny i ochydny ale na pewno nie śmieszny... Myślałem że masz lepszy gust. Masz rację Pawle...nie używam kremu do depilacji...to w odniesieniu do mojego gustu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Faktycznie nie powinno się o gustach dyskutować szczególnie o czwartej nad ranem. Jak widzę jestem w mniejszości...i dobrze mi z tym??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 8 godzin temu, Paweł Praus napisał: 8 godzin temu, Paweł Praus napisał: Jak widzę jestem w mniejszości...i dobrze mi z tym??? Czy ty Pawle nie skręcasz w stronę socjopatii ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Nie dziw sie zbytnio jestem juz 10 dni na kwarantannie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 1 minutę temu, Paweł Praus napisał: Nie dziw sie zbytnio jestem juz 10 dni na kwarantannie... no to juz Ci tylko 4 dni pozostały.....dasz radę ale nie zerwij się aby wcześniej bo grzywna została podniesiona do 30K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Spoko nigdzie się nie wybieram dziś dostałem odpowiednie zaopatrzenie przeciwwirusowe. Kiedy jesteś w kwarantannie dobry sąsiad to skarb??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 20 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Nooo... tylko uważaj, przedawkowanie medykamentu bywa szkodliwe dla zdrowia... Postępów w leczeniu życzę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Aleee ja całłkiemmm zdrrrowyyyy jeestem.??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Godzinę temu, Paweł Praus napisał: Spoko nigdzie się nie wybieram dziś dostałem odpowiednie zaopatrzenie przeciwwirusowe. Kiedy jesteś w kwarantannie dobry sąsiad to skarb??? ooooooooooo....widzę paliwko, chlebuś i taa, noo cipollina ( chyba) 1 minutę temu, Paweł Praus napisał: Aleee ja całłkiemmm zdrrrowyyyy jeestem.??? tego nie wie nikt,? ale chyba nie , bo tu nikt zdrowy nie jest??...wszyscy chorzy.....na modelarstwo, to taka nieuleczalna choroba?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Jest coraz gorzej. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrwww Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegor Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 To może Szczenięciu lepiej zamiast maseczki założyć balonik na płozę ogonową i wtedy niech fruwa do woli ?. Tych to nic nie rusza: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mecenas Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 ? Czyżby kolejna dostawa koki opusciła Kolumbię?. Nawiasem mówiąc niezły kozak z tego pilota, ale co się dziwić, za taką kasę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zipp Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 10 minut temu, mecenas napisał: Nawiasem mówiąc niezły kozak z tego pilota, ale co się dziwić, za taką kasę? start jak start, ale jak on tam wylądował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 1 minutę temu, zipp napisał: start jak start, ale jak on tam wylądował? Dlatego pachnie mi to ściemą. Nie mniej jeśli start to prawda to gość ma jaja z tytanu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Co,się dziwisz za sterami siedział polski pilot?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zipp Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 4 minuty temu, Konrad_P napisał: Dlatego pachnie mi to ściemą jeśli to ściema, to wygląda bardzo realistycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegor Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 ja tam nie wiem ale na świecie są rzeczy które się fizjologom nie śniły: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Lądowanie fajne, kozaki z alaski nie gorsi, ale ten jet to zupełnie inna bajka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zipp Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 16 minut temu, grzegor napisał: ja tam nie wiem ale na świecie są rzeczy które się fizjologom nie śniły: piękne, ale nijak ma się do lądowania małym bo małym ale odrzutowcem w przecince między drzewami, na tak nierównej powierzchni - lądowanie takim odrzutowcem to zupełnie inne prędkość.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi