Marek_Spy Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Siebie Mareczku, siebie Siebie czyli ? No taaa i o to chodzi Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granacik Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 4 godziny temu, Ares napisał: Ojj......chętnie bym zniszczył jakąś kartę na takiej niszczareczce Karte by zniszczyła ale czy by dobrze zakręciła śmigłem? W to wątpię... Najlepiej kręcą babeczki 30+ bo już wiedzą jak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ares Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Widzę Błażej, że znasz się nie tylko na rozbieraniu silników także pozostaje mi uwierzyć Ci na słowo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Klos Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2021 7 godzin temu, Granacik napisał: Karte by zniszczyła ale czy by dobrze zakręciła śmigłem? W to wątpię... Najlepiej kręcą babeczki 30+ bo już wiedzą jak. A dwudziestolatki mozna uczyc.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2021 8 godzin temu, Granacik napisał: Najlepiej kręcą babeczki 30+ bo już wiedzą jak. oo tak, masz rację , bo one juz wiedza jak z człowieka wiatrak zrobic?, dwudziestolatki dopiero edukują się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegor Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granacik Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2021 2 godziny temu, Andrzej Klos napisał: A dwudziestolatki mozna uczyc.. Żeby taką ze zdjęcia nauczyć to kasy miliarderowi by nie starczyło. I to nie PLN a $$$. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Klos Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2021 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Też miałem taką sytuację,ale nie miałem starych banknotów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 A wiesz że zgodnie z prawem możesz ich zaskarżyć ? Powinni ci skasować tyle ile na wywieszce, miałem taki przypadek sobie fotkę zrobiłem i po dyskusji skasowano mi tyle ile ile wynosiła cena promocyjna.Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Rozmawiają żony kierowców tirów którzy przeszli na emeryturę, jedna się żali: - Ten mój stary to mnie tak wk...a..., łazi po chacie bez celu, ciągle marudzi, przeszkadza... czasami chcę go zabić. Jak Ty dajesz sobie radę ze swoim? - Proste - kupiłam mu na złomie kabinę ciężarówki, całe dnie tam siedzi i coś dłubie, nawet śpi w tej kabinie, gotuje sobie sam, i raz na trzy tygodnie wraca do chaty... Wtedy jest super! - O, to ja też tak zrobię! Dwa tygodnie później znów się spotykają. - I co pomogło? - pyta przyjaciółka - Rewelacyjny miałaś pomysł, siedzi tam, du** mi nie zawraca, a wczoraj jak zapukałam w kabinę to wciągnął mnie do środka, zerznął jak nigdy, i na koniec jeszcze 100 zł w stanik włożył...! W dniu 20.08.2021 o 20:39, Ares napisał: Ojj......chętnie bym zniszczył jakąś kartę na takiej niszczareczce A stempel wytrzyma? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ares Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 4 godziny temu, RomanJ4 napisał: A stempel wytrzyma? He, pytanie.......? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 .Wysłane z mojego SM-J701F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Co do adopcji kotek (vel "króliczków")... 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Lubicie żelki Haribo EDIT: Tutaj była opowieść o żelkach Haribo. Ponieważ została ostro skrytykowana (co można chyba jeszcze przeczytać w poniższych postach) postanowiłem ją usunąć dla dobra ogółu i nieprofanowaniu tego wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granacik Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Ksylitol, cukier brzozowy. Całkiem dobry ale puki się organizm nie przyzwyczai to po przedawkowaniu nie schodzi się z kibla. : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Godzinę temu, wojcio69 napisał: Lubicie żelki Haribo Opowieść o żelkach.pdf 91 kB · 6 pobrań Ciebie to rozbawiło ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 A Ciebie nie? Czyżbyś jadł żelki Haribo w duuużych ilościach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Nie, co w tym zabawnego ? raczej prymitywne i .... ale niektórzy tak mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi