maxiiii Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Pedofil do cywila? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Jestem za tym aby wszystkim pozabierać broń i dać im te plastikowe z kólkami na farbę. Niech pobiegają sobie po lesie i straszą wróble. Broń powinno posiadać tylko kilka służb i to z akcentem na słowo kilka a nie kilkanaście. O taki ze mnie pacyfista. A sam miałem kiedyś plastika co zwał się liberator. Ale byłem dowartościowany. Po dwóch trzech dniach poszedł do kosza. Nie mówiąc o tym, że jeszcze dawniej miałem armatę ale ta poszła nie do kosza a tylko na allegro:) Z tymi "kolkami" to ostroznie ! U mnie szli chlopaki ( raczej watpie ze dziewczyny ) moja ulica i walili do naszych domow . Moj NA SZCZESCIE trafili tylko w okno ktore jest zamocowane w drewnianej ( cedr ) fasadzie . Gdyby trafili w drewno to bylaby straszna kicha . Czyszczenie okna , ramy , blachy kosztowalo i tak 12 000 sek ( ubezpieczalnia placi ) . Jedna pier.....na "kolka" !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Co to by było gdyby zamiast kulek mieli ostrą. Ale byłaby zabawa:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zastanawia mnie dlaczego ktoś kto czegoś nie lubi/nie rozumie/nie kocha/boi się, chce tego zakazywać innym... Podobnie z alkoholem - niepijący próbują ograniczać dostęp tym którzy spożywają. Nie lubisz to nie tykaj, ale daj żyć innym. Live and let die. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zastanawia mnie dlaczego ktoś kto czegoś nie lubi/nie rozumie/nie kocha/boi się, chce tego zakazywać innym... Podobnie z alkoholem - niepijący próbują ograniczać dostęp tym którzy spożywają. Nie lubisz to nie tykaj, ale daj żyć innym. Live and let die. Na zasadzie wierz w co chcesz , ale ode mnie wara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Darek ten szarik to po jakimś botoksie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegor Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Ta w pierwszym rzędzie ma bordowy beret czyli Desant . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 10 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Niestety nie śmieszne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Cytat: "Ja was chuje nauczę kultury" K. Pawłowicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 11 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssuchy Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 No co jest kurde, nie udzieliła "pierwszej pomocy"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Chyba z daleka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 18 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Jak szybko pozbyć się niechcianych gości z domu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 No nie można porównywać tych trzech policyjnych akcji ! Szwedzi i Brytole przede wszystkim zadbali o poprawność polityczną . To był priorytet . Bohaterscy funkcjonariusze ! Z narażeniem życia zadbali o nienaruszalność multikulti . Swoim męstwem pokazali jak zadbać o wysokie standardy relacji z gośćmi. Dodatkowo widać, że społeczeństwo w UK wpłynęło na maniery tego cywila . Był uprzejmy sam się wywrócić i pozwoliło to tym nielicznym siłom policyjnym wdrożyć czynności służbowe. Po prostu gentelman ! A w Polsce- biały przeciw białemu. Pistolety przeciw młotkowi i kawałkowi pręta. Facet po pozbyciu się "gadżetów" zareagował prawidłowo. Czuł się bezbronny wobec dwóch luf więc uciekał. A oni pif,paf . No nie ładnie...tak kiepsko strzelać. 9 mm a on nadal żywy-jest szansa, że go zatatuawali na stałe. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Latac KAZDY chce !!! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Można spojrzeć też z drugiej strony. W każdym przypadku napastnik zostaje skutecznie obezwładniony. Ale za to w naszym społeczeństwo zapłaciło dwie wypłaty a nie dwadzieścia. Wychodzi na to, że nasze służby są 10 razy lepiej wyszkolone. I wcale mi nie żal gostka z rurką, do mnie nigdy nikt nie strzelał. Być może dlatego, że nigdy nie wpadłem na taki pomysł aby biegać z rurką po ulicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 "Jak zdobywano... Księżyc".... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 2 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Piętno dzisiejszych czasów... https://www.instagram.com/p/Bsxqsp4H4tN/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi