RomanJ4 Opublikowano 21 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 Delikwentowi nie do śmiechu, ale... Zawsze mówiłem, że sport jest szkodliwy dla zdrowia... Cytat "Morderczy bieg w Pekinie. Zawodnik odmroził penisa..."https://www.onet.pl/sport/onetsport/pekin-2022-bol-nie-do-zniesienia-zawodnik-odmrozil-penisa/y23pj5c,d87b6cc4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 A był ubezpieczony ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 26 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2022 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 26 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2022 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 13 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 15 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 troche lotniczo-modelarsko.....fajne Jety maja mieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 15 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 Nie stykło na podwozie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Klos Opublikowano 22 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 23 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2022 Panią Marię miałem przyjemność poznać osobiście w 2014 roku. Była Gościem Honorowym naszego dyktanda powiatowego. Wspaniała osobowość, bardzo ciekawe spotkanie autorskie. Bardzo lubiła palić papierosy i podsumowywała to zdaniem "stara ale jara". Wspaniale się z nią rozmawiało, przegadaliśmy ponad godzinę. Otrzymałem od niej w prezencie autorską książkę wraz z osobistą dedykacją. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Klos Opublikowano 25 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 W dniu 24.03.2022 o 05:38, ahaweto napisał: Panią Marię miałem przyjemność poznać osobiście w 2014 roku. Była Gościem Honorowym naszego dyktanda powiatowego. Wspaniała osobowość, bardzo ciekawe spotkanie autorskie. Bardzo lubiła palić papierosy i podsumowywała to zdaniem "stara ale jara". Wspaniale się z nią rozmawiało, przegadaliśmy ponad godzinę. Otrzymałem od niej w prezencie autorską książkę wraz z osobistą dedykacją. Musiales jej wpasc w oko? Mnie najbardziej jednak chodzilo o stwierdzenie, ze kobieta jest w stanie zrobic awanture z niczego ? . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 25 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 .. a nawet lepiej... ... bo... ...albo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 25 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 Godzinę temu, mr.jaro napisał: z wlasnego doswiadczenia: U mnie to wyglądało tak (inna rzecz z kredensu..) : ... ty to nic nie potrafisz znaleźć... jest tam na pewno, dobrze poszukaj... Wywaliłem wszystko - nie ma... ... a tak, zapomniałam, że przełożyłam ... 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Klos Opublikowano 29 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 29 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 Nie kojarzy się Wam to z... ? .. Im bardziej bezwzględny reżim, tym bardziej łepetyny podskakują... https://thumbs.gfycat.com/GleamingExaltedBuffalo-mobile.mp4 Dla odreagowania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 (Nie)odległa przyszłość..? Wiosna idzie .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek_aviatik Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Wieczorem, żona mówi do męża: - Wiesz powiesiłam przy drzwiach wejściowych taki amulet, aby do naszego domu nie weszło żadne zło. Nazajutrz mąż odbiera telefon od żony i słyszy: - Złamał mi się klucz w drzwiach i nie mogę wejść do domu. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 "Siła spokoju".... https://pl.pinterest.com/pin/199565827230605834/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Starszej siostry trzeba słuchać... https://pl.pinterest.com/pin/728105464769596187/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi