a74BACK Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 W dniu 12.04.2023 o 18:39, RomanJ4 napisał: Wstszonszajonce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 A tu tak mało cieczy,a jaki efekt? VID-20230420-WA0000.mp4 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrku Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2023 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 1 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2023 Przysiadł raz na gałęzi mały wróbelek obok wielkiego orła, i patrząc na niego z wielkim podziwem pyta: - A kto Ty jesteś? - Ja jestem Orzeł, a Ty? - Ja też jestem Orzeł, tylko chorowałem.. Czytanie prasy też bywa przyjemne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 1 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2023 Hahaha, a taki był ładny! Amerykański! Hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latacz Opublikowano 4 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2023 1 6 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrku Opublikowano 5 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2023 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 8 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2023 https://poscigi.pl/policja-stracila-drona-wartego-200-tys-zl-spadl-gdzies-w-las/#lhf9ya15rjy2fdq7qc Może ktoś znalazł? ?????? 200 000 PLN i bez systemu lokalizacji??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrku Opublikowano 9 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2023 Doobre piwko ?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 9 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2023 Samo życie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy_R Opublikowano 9 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2023 2 godziny temu, tytan12 napisał: Samo życie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 12 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2023 Ptasi móżdżek? https://twitter.com/i/status/1624412024590553089 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 15 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 Trochę jak w tym dowcipie o Rosjanach i pile łańcuchowej * * - Rosjanie kupują od Japończyków pilę spalinową do drzew. Jest na niej napisane: ścina do czterdziestu pięciu drzew. Rosjanie zatrudnili najlepszego drwala, ale on wyciął tylko dwadzieścia pięć drzew... Rosjanie dzwonią więc do Japończyków z reklamacją i mówią: - Na pile jest napisane, że ścina ona do czterdziestu pięciu drzew, a nasz drwal ściął nią tylko dwadzieścia pięć! Japończycy przyjechali do Rosji, odpalają piłę, a zdziwieni Rosjanie na to: - To ona ma silnik ?? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 17 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 Grasant-łasuch zatrzymuje tylko ciężarówki wiozące trzcinę cukrową... i grzecznie bierze tylko troszkę. https://s3-us-west-1.amazonaws.com/hmt-forum/thailand_elephant_sugarcane.mp4 A mówią, że zwierzęta nie mają rozumu... Zresztą naśladowców nie brakuje... https://kwejk.pl/obrazek/3908060/zboj-na-drodze.html 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrku Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 3 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2023 Smutne, życiowe... Kiedy byłem dzieckiem mój ojciec zdradzał moją mamę i nie kochał naszej rodziny. Po pewnym czasie się rozwiedli, ale niedługo potem moja mama zginęła w wypadku samochodowym. Musieliśmy zamieszkać z bratem w starym domu babci. Siostra mojej babci była alkoholiczką. Ogólnie cała rodzina żyła na koszt babci. Babcia niestety niedawno zmarła. Mój wujek Andrzej każdego dnia ledwo unika więzienia. Mój brat opuścił dom i już z nami nie rozmawia. Mój ojciec, który ma teraz 73 lata musiał pójść do pracy, żeby utrzymać nasza rodzinę, ale kiedyś ja też tak będę musiał zrobić. Z poważaniem, Książę William 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 4 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2023 Lepiej być biednym i szczęśliwym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobRoy Opublikowano 7 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 Tutaj nie ma się z czego śmiać , ale może kilku z nas poczuje się .... młodziej. https://www.facebook.com/watch/?extid=WA-UNK-UNK-UNK-AN_GK0T-GK1C&mibextid=2Rb1fB&v=1175534146450309 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 7 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 Fajny wiatrakowiec.. Ale nie można przeciągnąć.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Bez komentarza? 1 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi