kesto Opublikowano 23 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 Dalsza część prac na Lublinem 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jetfan Opublikowano 23 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 Czy tylko u mnie nie widać zdjęć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 23 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 nie, nie tylko u Ciebie... taki komunikat jest "The file you were looking for could not be found" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek_aviatik Opublikowano 23 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 Ja tylko nie widzę jednego r249.jpg i klikając na ikonę pojawia się komunikat: The file you were looking for could not be found Pozostałe 3 są widoczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MirekC Opublikowano 23 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 Jak powyżej, fotek brak..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 24 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 Teraz powinny być widoczne zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 24 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 Pierwsze 4 nadal nie działają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 24 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 Grzesiek, te pierwsze cztery, to te same, które widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MirekC Opublikowano 24 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 27 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Walka z baldachimem 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 30 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 Dało się równo nałożyć skrzydła 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mecenas Opublikowano 30 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 No fajnie wygląda ?. Krzychu, a ten profil w skrzydle to oryginalny profil ze skrzydła oryginału? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 30 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 Nie, to nie jest oryginalny profil. Analizę doboru profili i kątów zaklinowania zrobił mi kolega Jarek (jarek_aviatik) za co jestem mu niezmiernie wdzięczny i w wyniku tej analizy wybrał do modelu trochę inny profil. Ma on mały współczynnik pochylania Cm co przy stosunkowo niewielkim stateczniku poziomym pozwoli na w miarę bezpieczny lot przy małej prędkości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mecenas Opublikowano 30 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 Aaaa.... jeśli to Jarek, to już jestem spokojny?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Klos Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 W dniu 30.11.2020 o 19:27, kesto napisał: Dało się równo nałożyć skrzydła Znowu Ci sie udalo! Jak Ty to robisz? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 2 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 55 minut temu, Andrzej Klos napisał: Znowu Ci sie udalo! Jak Ty to robisz? ? Przypadkowo i całkowicie niechcący? Dzięki uprzejmości i osobistemu zaangażowaniu Marka z RC Przeglądu Modelarskiego stałem się szczęśliwym posiadaczem makiety silnika Wright J5Ab Whirlwind. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek_aviatik Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 No Panie - teraz to będzie MAKIETA! ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mecenas Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 W jakiej technologii masz to wydrukowane? plujka, proszek czy żywica? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 2 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 plujka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bojan Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 niesamowicie piękny model, jestem pod wielkim wrażeniem Twoich umiejętności i już nie mogę się doczekać dalszego ciągu relacji z budowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi