Kubuś Opublikowano 27 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 Części silnika wciąż jeszcze nie dostaliśmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 27 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 To jak dostaniecie to coś napisz a nie znowu 10 stron bicia pijany.Moze pierw doczytaj regulami odnosnie avatra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuś Opublikowano 27 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 Przecież tam nic nie pisze, że trzeba mieć zdjęcie-avatara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 27 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 Ale wypada szanować rozmówców i pokazać twarz - chyba że masz coś do ukrycia .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz D. Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Przecież tam nic nie pisze, że trzeba mieć zdjęcie-avatara. Kto pisze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuś Opublikowano 28 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Autor regulaminu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek_aviatik Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Autor regulaminu Jest tam coś takiego: Myślę, że tylko dobra wola Admina i Moderatorów pozwala na to aby nie mieć odpowiedniego. Ale Kuba, zacznij może jakieś konkrety, bo już chyba nikt na tym forum nie traktuje Ciebie poważnie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 ...Ale Kuba, zacznij może jakieś konkrety .... Howgh....,Ałła.....,Kiszmet - jak mawiali Indianie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz D. Opublikowano 29 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Autor regulaminu Autor regulaminu NAPISAŁ, a zatem JEST NAPISANE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 29 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Panowie, dajcie chłopakowi spokój, przynajmniej w jego temacie. A jak się Wam postępy nie podobają, wystarczy przestać zaglądać. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjs Opublikowano 29 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Kubuś, a jak tam Twój kadłub? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjs Opublikowano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Coś dla Kubusia, za sprawą kol. Meritixa, Durafly ZEPHYR V-70. https://www.supermotoxl.com/vehicles-designs/626-durafly-zephyr-v-70-phoenix-rc-simulator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuś Opublikowano 17 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Niestety projekt upadł. Jakiś elementów z Rzeszowa, co mieli przysłać nie przysłali i się tak skończyło. Niedługo rozpocznę własny projekt, który pójdzie na pewno lepiej (bo się sam wszystkim zajmę, a jak wiadomo gdzie kucharek sześć tam nie ma co jeść). Chętnie go zrelacjonuję. Będzie to pewnie co prawda może za miesiąc lub nawet kilka zanim zacznę, ale się do tego dobrze przygotuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zipp Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Hmm, muszę przyznać, że Kubusiu zaimponowałeś mi tym, że napisałeś o upadku projektu. Co prawda, jak pewnie dla większość którzy tu zaglądali, było to oczywiste 12 stron temu, ale bardziej spodziewałem się, że skończy się to po prostu zaschnięciem tematu. Tak więc życzę powodzenia w następnym projekcie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d2f Opublikowano 18 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Czy koło zostało rozwiązane? Czy zostały wydane jakieś pieniądze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 21 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Kurcze ale ja mam nosa do tych lotniskowcow co wcale mnie nie cieszy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuś Opublikowano 19 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Tutaj macie: http://pfmrc.eu/index.php/topic/78269-silnik-pszczółka-10cm3/?p=733303 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuś Opublikowano 19 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Mój nowy projekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuś Opublikowano 15 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Ale żeby nie było. Projekt silnika odrzutowego upadł, ale to nie znaczy, że w ogóle projekt budowy modelu upadł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi