Karol_IMAC Opublikowano 31 Lipca 2019 Opublikowano 31 Lipca 2019 Cześć, Lotnisko Modelarskie Kargowa powraca do organizacji pikników dla modelarzy lotniczych. Tytuł "Lubuski Piknik Modelarski" pojawia się z tego względu, że to nasz region i liczymy na kolegów właśnie z woj lubuskiego. Póki co wiemy, że przyjadą koledzy z Zielonej Góry, Zbąszynia, Świebodzina i Sulechowa. Planowany termin pikniku to 07.09.2019 od godziny 10:00 do kiedy paliwa i akumulatorów starczy. Liczymy, że pojawią się też koledzy z innych regionów. Może dolnyśląsk? W końcu z Legnicy drogą S3 to jest 1,5h jazdy. Wkrótce podam więcej szczegółów. Pozdrawiam Karol
ir3q Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Czekam niecierpliwie na 7. września ;-) Miło będzie znow spotkać kolegów modelarzy
robert.pilot Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Też postaram się przybyć... Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Karol_IMAC Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Cześć. Polecam sprawdzanie profilu Lotnisko Modelarskie Kargowa na Facebooku. Tam najświeższe info o imprezie. Między innymi info jak do nas dojechać
andrzej nowicki Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Witam serdecznie Miło będzie się ponownie spotkać .
maxiiii Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Coś więcej na temat tego pikniku?
robert.pilot Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Dopiero teraz zobaczyłem, że to sobota... szkoda bo w soboty pracuję...
Karol_IMAC Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Cześć. Wrzucam informacje organizacyjne dla Lubuskiego Pikniku Modelarskiego. Piknik nie ma jakiegoś specjalnego programu ponieważ ma to być spotkanie dla przyjemności i relaksu. Na tą chwilę wiemy, że odbędzie się: - Pokaz akrobacji precyzyjnej IMAC, - Pokaz akrobacji 3D - Prawdopodobnie będzie też bitwa powietrzna ESA W razie pytań jestem do dyspozycji. Pozdrawiam Karol Coś więcej na temat tego pikniku? Właśnie wrzuciłem kilka informacji. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi