zipp Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 nieźle, 125zł za 10 arkuszy papieru śniadaniowego.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 14 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 O modelu nie zapomniałem, trochę czasu trwało oklejanie papierem. Ponadto inne rzeczy zabrały mi trochę czasu. Model już oklejony całkowicie, jeszcze raz zagruntowanie całości klejem, małe szlifowanko , na to podkład i wyposażenie do oblotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Ile waży w tej chwili? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 14 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Z serwami waży 940g. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 20 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 Małe szpachlowania i podkład na środkowej fotce pomalowany ster kierunku docelowo. Farba ciemniejsza niż w oryginale, ale musi zostać. Z palety kolorów Motipa mam tylko dwa odcienie szarości. Na żywo ten ciemniejszy kolorek jest ciemniejszy niż na zdjęciu. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dukeroger Opublikowano 28 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Czy to tak światło pada z boku czy po tym oklejaniu dostała powierzchnia tekstury? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FockeWulf Opublikowano 28 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Wygląda jakby ujawniła się tekstura papieru pakowego. Kiedyś robiłem model w tej technologii i fragment skrzydła wyszedł jak na laminacie. Ale sporo było zabawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magilla Opublikowano 28 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Myślę że to po prostu struktura epp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 29 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Witam Jest dokładnie tak, jak napisał Mateusz. Widoczna jest struktura EPP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 6 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 Zaczęło się powoli malowanie Orlika. Zmieniłem ( dzięki Marku?) farbę główną -ciemnejszą , na jaśniejszą . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 8 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 Model dostał kolorki, jeszcze tylko domalowanie szachownic , numery i trochę oznaczeń eksploatacyjnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 9 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Trochę zabawy z waloryzacją 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekCichy Opublikowano 9 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Co to wiele mówić po prostu piękny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jetfan Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Model super, gratulacje. Chyba lepiej by wyglądał gdyby go teraz potraktować matowym lakierem ale może to tylko efekt na zdjęciach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Fajnie że wskrzsiłeś Orlika. Model fajny. Patrząc na jego proporcje to aż się boje jak będzie latał (spokojnie czy nerwowo? ) Daj znać lub wrzuć film . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 10 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Co do oklejania, miałem zamiar oklejać papierem japońskim. Okleiłem dolną część maski silnika, ale dosyć mocno widać strukturę EPP. Dlatego zdecydowałem się na oklejenie papierem i jest wystarczająco dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jędrek Opublikowano 22 Lipca 2020 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 W dniu 10.07.2020 o 10:07, mr.jaro napisał: A, dzieki. Rozumiem zatem, ze chciales sobie zaoszczedzic szpachlowania i szlifowania calych powierzchni. Oklejone EPP wygląda lepiej niż tylko malowane. Model dostał oznaczenia eksploatacyjne, półkę pod aku i jak tylko pogoda będzie OK trzeba Orlika oblatać?. 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 22 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 Udał Ci się ten Orlik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi