Skocz do zawartości

Spitfire IX 1600mm FlightLine

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gratulacje,

Piękny lot, bardzo podobał mi się start, beczki  no i lądowanie bez utraty kierunku na dobiegu ?

No i to skołowanie z pasa ;)

Pozdrowienia,

Janek

• Lubię to 1
Opublikowano
13 godzin temu, Janekm napisał:

Gratulacje,

Piękny lot, bardzo podobał mi się start, beczki  no i lądowanie bez utraty kierunku na dobiegu ?

No i to skołowanie z pasa ;)

Pozdrowienia,

Janek

Dziękuję bardzo, celowo przy starcie nie użyłem pełnej mocy aby wydłużyć rozbieg 

3 godziny temu, Bojan napisał:

Super! Bardzo realistycznie to wygląda, zarówno sam model jak i pilotowanie ?

Dziękuję :D

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 28.11.2021 o 18:12, Janekm napisał:

Jak zwykle interesujący film, lądowania prima sort, chciałbym kiedyś tak umieć lądować.

Gratulacje :)

@Janekm dziękuję; staram się dużo ćwiczyć 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
W dniu 16.05.2021 o 20:31, AKocjan napisał:

Zadziwia mnie trwałość zawiasów powierzchni sterowych :D

Nie spotkales jeszcze w powietrzu jakiegos zacieklego Niemca. On by to wszystko szybko przetestowal ?

Opublikowano
Godzinę temu, jarek996 napisał:

Nie spotkales jeszcze w powietrzu jakiegos zacieklego Niemca. On by to wszystko szybko przetestowal ?

Nie spotkałem, żaden jeszcze się nie odważył :D Janka w IX ciężko byłoby ubić :D. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Arek ; nie zamieszczaj takich filmow popoludniami , bo pozniej ciezko zasnac. Jak juz , to z rana ( tak do 12.00 ) , wtedy mozna sie przejsc , troche przewietrzyc i  otrzasnac sie przed snem.

Opublikowano

@jarek996 mój ulubiony samolot :D, dramatyzm musi być. Zresztą ten model to "latająca legenda" jakieś + 400 lotów na koncie... przerwał wiele xd. Niejeden rozbity model widział...  
-  

• Lubię to 1
Opublikowano
2 godziny temu, AKocjan napisał:

dramatyzm musi być

No to zrob to w odcinkach i puszczaj tak co 2-3 dni , zeby nas totalnie "zagotowac" .

Mysle , ze niejeden by zwyczajnie OSZALAL  ?

• Lubię to 1
  • Haha 1
Opublikowano
W dniu 4.04.2022 o 18:55, jarek996 napisał:

No to zrob to w odcinkach i puszczaj tak co 2-3 dni , zeby nas totalnie "zagotowac" .

Mysle , ze niejeden by zwyczajnie OSZALAL  ?

Spit przechodzi teraz przegląd kapitalny, nie ma mowy o kolejnych zdarzeniach :P - przynajmniej na tą chwilę 

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Pokazowy lot na "Bitwie Powietrznej o Zawiercie" w dość trudnych warunkach pogodowych (silny wiatr / turbulencje) :D

• Lubię to 2
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.