young Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Ważne aby było sucho !!! I z dala od kotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 7 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Modelarz sobie poradzi. Mój kolega zrobił "dojrzewator", czyli klatkę z kantówek obitą siatką na owady. Zabezpiecza również przed kotami :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek-bart Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Dzięki TeBe za informację . Mam całe poddasze nieogrzewane i to bez kotów i myszy nawet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 20 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Jutro praca, więc trzeba było coś wyciągnąć z lodówki. Polędwiczki klasyczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Żona miała życzenie na śniadanko. No to wyciągnąłem z próżni łososiową wędzoną 1 marca: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 ale się znęcasz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micro Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Admin, zrób coś z tym . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Dzień 15, w tym 3 dni w przyprawach w lodówce i 6 dni w skarpecie w chłodzie i przewiewie. Brakuje na oko jeszcze 5 dni, żeby magia doszła do środka. Będę informował, przepis ostateczny zamieszczę. To jest egzemplarz testowy, druga sztuka wisi obok, niedziabana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Taką szyneczkę dziś "pyknąłem"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 a przywieziesz coś na spróbowanie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Zawsze jakieś próbki mam w lodówce ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Omijam ten temat a jak już muszę to zamykam oczy jak przeglądam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Koledzy, przejeżdżając przez stolicę wpadajcie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 A oto zestaw końcowy, na jutro :-) Przepraszam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Nie ma za co, z przyjemnością popatrzymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejC Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Jak masz za dużo, to podam adres do wysyłki do Wrocławia A.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 To było wędzenie przedświąteczne. Zostały resztki :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek-bart Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Te polędwiczki klasyczne to tylko wędzone i polędwica łososiowa też tylko wędzona ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Polędwica wersja kozieradkowa małosolna - przepyszna, częstowałem na święta... cała rodzinka zachwycona. TeBe ...dzięki za natchnienie do działania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Po tych smakołykach czas abym ja was wkurzył domowymi wyrobami zdjęcia mówią same za siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi