Krzysiek M Opublikowano 30 Września Udostępnij Opublikowano 30 Września Panie Witku, Zamawiałem z tej strony x18, jeden odbiornik i włącznik NFC. Wszystko w należytym porządku. Ja wybrałem opcję zamówienia z Chin ( trochę dłużej się czeka i jest ryzyko dodatkowych opłat, natomiast mi się udało tego uniknąć ) , są też magazyny w EU, zapewne będzie szybciej u Pana, ale cena nieco wyższa. Śmiało mogę polecić ten sklep. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 30 Września Udostępnij Opublikowano 30 Września dziękuję 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 30 Września Udostępnij Opublikowano 30 Września 12 godzin temu, rkrzysztof napisał: bardzo typowa reakcja internauty, Widzisz Krzysztof, moja reakcja jako moderatora forum to prośba (wręcz nakaz) byś skupił się na merytorycznych zagadnieniach tematu a nie osobistych przytykach w kierunku innych dyskutujących w temacie . Nie chciałbym korzystać z przysługujących mi praw by Twoje wypowiedzi poniekąd bogate w wiedzę kasować, ukrywać, moderować ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi