Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panie Witku, 

Zamawiałem z tej strony x18, jeden odbiornik i włącznik NFC. Wszystko w należytym porządku. Ja wybrałem opcję zamówienia z Chin ( trochę dłużej się czeka i jest ryzyko dodatkowych opłat, natomiast mi się udało tego uniknąć :) ) , są też magazyny w EU, zapewne będzie szybciej u Pana, ale cena nieco wyższa. Śmiało mogę polecić ten sklep. 

Opublikowano
12 godzin temu, rkrzysztof napisał:

bardzo typowa reakcja internauty,

Widzisz Krzysztof, moja reakcja jako moderatora forum to prośba (wręcz nakaz) byś skupił się na merytorycznych zagadnieniach tematu a nie osobistych przytykach w kierunku innych dyskutujących w temacie .

Nie chciałbym korzystać z przysługujących mi praw by Twoje wypowiedzi poniekąd bogate w wiedzę kasować, ukrywać, moderować ...

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Cześć 

Podłącze się pod temat.Zakupiłem ostatnio x20s i do tego odbiornik SR12 ze stabilizacją.

Jako że Ethosa jeszcze nie poznałem to mam problem z ustawieniem kanału jako sbus.

Mam też czujnik prędkości ale też chyba coś źle ustawiam.

Ktoś coś podpowie?

Opublikowano
W dniu 30.11.2024 o 23:31, kkdarch napisał:

Cześć 

Podłącze się pod temat.Zakupiłem ostatnio x20s i do tego odbiornik SR12 ze stabilizacją.

Jako że Ethosa jeszcze nie poznałem to mam problem z ustawieniem kanału jako sbus.

Mam też czujnik prędkości ale też chyba coś źle ustawiam.

Ktoś coś podpowie?

Po zbindowaniu, wchodzisz w ustawienia odbiornika i zmieniasz  co wychodzi na którym kanale.

Tylko, że SBUSa możesz ustawić tylko na kanała 2-12, na 1szym się nie da.

No i zakładajać, że to jest TD SR12. bo jest też Archer SR12.

Opublikowano

Po zbindowaniu, wchodzisz w ustawienia odbiornika i zmieniasz  co wychodzi na którym kanale.

Z poziomu nadajnika?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć 

Nie wiem dlaczego ale jak wchodzę w odbiornik mam opcje,bindowanie i wyczyść.

Po kliknięciu na opcje za chwilę pojawia się komunikat że odbiornik nie odpowiada.

Dlaczego?

Darek

Opublikowano

Bo nie zbindowałeś odbiornika, a jedynie zarejestrowałeś.

Po rejestracji odbiornika wejdź w opcję "bind" i zrestartuj odbiornik.

Po tym powinien się zbindować i działać normalnie

Opublikowano
9 godzin temu, Patryk Sokol napisał:

Bo nie zbindowałeś odbiornika, a jedynie zarejestrowałeś.

Po rejestracji odbiornika wejdź w opcję "bind" i zrestartuj odbiornik.

Po tym powinien się zbindować i działać normalnie

Odbiornik działa normalnie ,serwa się poruszają.Wydaje mi się że wczoraj nacisnołem bindowanie ale nic się nie zadziało.

Opublikowano

Patryk 

Oczywiście że odbiornik właczony.

Nacisnołem bindowanie i czekam ,czekam ,czekam  i ciągle widzę że czeka na odpowiedź odbiornika.

A jak jest z upgradem wersji.

Może tu jest problem?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.