Krzysiek M Opublikowano 30 Września 2024 Opublikowano 30 Września 2024 Panie Witku, Zamawiałem z tej strony x18, jeden odbiornik i włącznik NFC. Wszystko w należytym porządku. Ja wybrałem opcję zamówienia z Chin ( trochę dłużej się czeka i jest ryzyko dodatkowych opłat, natomiast mi się udało tego uniknąć ) , są też magazyny w EU, zapewne będzie szybciej u Pana, ale cena nieco wyższa. Śmiało mogę polecić ten sklep.
Shock Opublikowano 30 Września 2024 Opublikowano 30 Września 2024 12 godzin temu, rkrzysztof napisał: bardzo typowa reakcja internauty, Widzisz Krzysztof, moja reakcja jako moderatora forum to prośba (wręcz nakaz) byś skupił się na merytorycznych zagadnieniach tematu a nie osobistych przytykach w kierunku innych dyskutujących w temacie . Nie chciałbym korzystać z przysługujących mi praw by Twoje wypowiedzi poniekąd bogate w wiedzę kasować, ukrywać, moderować ...
kkdarch Opublikowano 30 Listopada 2024 Opublikowano 30 Listopada 2024 Cześć Podłącze się pod temat.Zakupiłem ostatnio x20s i do tego odbiornik SR12 ze stabilizacją. Jako że Ethosa jeszcze nie poznałem to mam problem z ustawieniem kanału jako sbus. Mam też czujnik prędkości ale też chyba coś źle ustawiam. Ktoś coś podpowie?
Patryk Sokol Opublikowano 2 Grudnia 2024 Opublikowano 2 Grudnia 2024 W dniu 30.11.2024 o 23:31, kkdarch napisał: Cześć Podłącze się pod temat.Zakupiłem ostatnio x20s i do tego odbiornik SR12 ze stabilizacją. Jako że Ethosa jeszcze nie poznałem to mam problem z ustawieniem kanału jako sbus. Mam też czujnik prędkości ale też chyba coś źle ustawiam. Ktoś coś podpowie? Po zbindowaniu, wchodzisz w ustawienia odbiornika i zmieniasz co wychodzi na którym kanale. Tylko, że SBUSa możesz ustawić tylko na kanała 2-12, na 1szym się nie da. No i zakładajać, że to jest TD SR12. bo jest też Archer SR12.
kkdarch Opublikowano 2 Grudnia 2024 Opublikowano 2 Grudnia 2024 Po zbindowaniu, wchodzisz w ustawienia odbiornika i zmieniasz co wychodzi na którym kanale. Z poziomu nadajnika?
kkdarch Opublikowano 15 Grudnia 2024 Opublikowano 15 Grudnia 2024 Cześć Nie wiem dlaczego ale jak wchodzę w odbiornik mam opcje,bindowanie i wyczyść. Po kliknięciu na opcje za chwilę pojawia się komunikat że odbiornik nie odpowiada. Dlaczego? Darek
Patryk Sokol Opublikowano 15 Grudnia 2024 Opublikowano 15 Grudnia 2024 Bo nie zbindowałeś odbiornika, a jedynie zarejestrowałeś. Po rejestracji odbiornika wejdź w opcję "bind" i zrestartuj odbiornik. Po tym powinien się zbindować i działać normalnie
kkdarch Opublikowano 16 Grudnia 2024 Opublikowano 16 Grudnia 2024 9 godzin temu, Patryk Sokol napisał: Bo nie zbindowałeś odbiornika, a jedynie zarejestrowałeś. Po rejestracji odbiornika wejdź w opcję "bind" i zrestartuj odbiornik. Po tym powinien się zbindować i działać normalnie Odbiornik działa normalnie ,serwa się poruszają.Wydaje mi się że wczoraj nacisnołem bindowanie ale nic się nie zadziało.
Patryk Sokol Opublikowano 16 Grudnia 2024 Opublikowano 16 Grudnia 2024 A robisz to pod wlaczonym odbiornikiem? Jeśli odbiornik jest wyłączony to nie da się wejść w jego ustawienia.
kkdarch Opublikowano 16 Grudnia 2024 Opublikowano 16 Grudnia 2024 Patryk Oczywiście że odbiornik właczony. Nacisnołem bindowanie i czekam ,czekam ,czekam i ciągle widzę że czeka na odpowiedź odbiornika. A jak jest z upgradem wersji. Może tu jest problem?
kkdarch Opublikowano 17 Grudnia 2024 Opublikowano 17 Grudnia 2024 Dzięki Konradowi modele24 problem został rozwiązany.
Patryk Sokol Opublikowano 31 Grudnia 2024 Opublikowano 31 Grudnia 2024 Panowie mam do oddania Tandema X20s. Znajduje się gdzieś na autostradzie A4 między Legnicą, a Nysą, jak kto znajdzie to może sobie wziąć
Patryk Sokol Opublikowano 31 Grudnia 2024 Opublikowano 31 Grudnia 2024 35 minut temu, witold_pi napisał: ??? co sie stało Klasyk - pojechałem z aparaturą na dachu.
daras Opublikowano 31 Grudnia 2024 Opublikowano 31 Grudnia 2024 Smutne Jednak może spadła nim wyjechałeś na autostradę?
Rekomendowane odpowiedzi