qba Opublikowano 1 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2023 Lucjan chylę czoła, Twoją historię czyta się z zapartym tchem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ares Opublikowano 1 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2023 No to co przedstawiasz to modelarstwo przez największe "M". Wspaniałe modele i naprawdę jestem pełen podziwu da Twoich umiejętności zarówno budowania jak i latania. Bardzo podobają mi się te stare zdjęcia: lubię klimat dawnych lat , tych lat kiedy modelarstwo było czymś elitarnym i powodem do dumy. Dziś w epoce dronów i wielu innych atrakcji już nie jest tak kolorowo. Coraz mniej prawdziwych modelarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucjan Opublikowano 5 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2023 W dniu 1.02.2023 o 14:10, qpa napisał: Lucjan chylę czoła, Twoją historię czyta się z zapartym tchem. W dniu 1.02.2023 o 15:23, Ares napisał: No to co przedstawiasz to modelarstwo przez największe "M". Wspaniałe modele i naprawdę jestem pełen podziwu da Twoich umiejętności zarówno budowania jak i latania. Bardzo podobają mi się te stare zdjęcia: lubię klimat dawnych lat , tych lat kiedy modelarstwo było czymś elitarnym i powodem do dumy. Dziś w epoce dronów i wielu innych atrakcji już nie jest tak kolorowo. Coraz mniej prawdziwych modelarzy. Koledzy ! Dziękuję Wam za miłe słowa , bardzo mi miło .? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 5 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2023 Ja to nawet nie śmiem się odzywać. Chłonę i podziwiam. Piękna historia i piękne modele. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lucjan Opublikowano 5 Lutego 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2023 YF- 22 RAPTOR . Długośc 190 cm. rozpiętośc 130 cm. waga 7 kg. Napęd impeler spalinowy RAMTEC. 13 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lucjan Opublikowano 6 Lutego 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 F-16 w nowym malowaniu i z napędem turbiną KING TECH KE -85 . Był na Y.T. film z lotów pod tytułem " F 16 na Muchowcu " , szukałem aby dodać link , ale nie znalazłem . Film nakręcił mój kolega 2010 lub 2011 roku. 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Market Opublikowano 6 Lutego 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 3 godziny temu, Lucjan napisał: Był na Y.T. film z lotów pod tytułem " F 16 na Muchowcu " , szukałem aby dodać link , ale nie znalazłem No robi wrażenie 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucjan Opublikowano 6 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 Bardzo dziękuję Andrzeju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ares Opublikowano 6 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 Mam zbyt małe umiejętności pilotażowe, wykonawcze i finansowe aby zajmować się tą dziedziną modelarstwa ale jest to niewątpliwie najtrudniejsza i elitarna klasa modelarska. Dla najlepszych. Ten dźwięk turbiny jest niesamowity! Realizm lotu na najwyższym poziomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr jet44 Opublikowano 6 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 Cześć Lucjan A ten w krótkich portkach to ja?????????? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lucjan Opublikowano 10 Lutego 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 F-9F Panther według planów N. Zirolli . Napęd turbina King Tech KE - 85 . 19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lucjan Opublikowano 17 Lutego 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2023 Kolejny model w kolejce to Bf - 109 F . https://pfmrc.eu/topic/22514-me-109f/ 14 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lucjan Opublikowano 18 Lutego 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2023 SPITFIRE MK -24 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
model Opublikowano 18 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2023 Jedna z ostatnich generacji Spitfire, super sylwetka ? Mam wydrukowane plany tylko w oryginale na 1400mm, leżą i czekają na swoją kolej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modelarz_75 Opublikowano 19 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2023 Ten BF-109 na tych fotkach w powietrzu to jak prawdziwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lucjan Opublikowano 20 Lutego 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 HAWKER TYPHOON MK-1B 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyra63 Opublikowano 21 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 Lucjanie ,ale my jesteśmy cienkie Bolki przy Tobie, aż brakuje "knefli" na klawiaturze, żeby opisać to czego dokonałeś a co najważniejsze jedziesz dalej. Ciekawe ile z tych modeli masz jeszcze w swoim hangarze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin71 Opublikowano 21 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 Przepiękne samoloty. Meser szczególnie mi się podoba. Wydaje się bardzo realistycznie wykonany. Lucjan to fabryka makiet. Brawo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucjan Opublikowano 22 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2023 W dniu 21.02.2023 o 09:49, dyra63 napisał: Lucjanie ,ale my jesteśmy cienkie Bolki przy Tobie, aż brakuje "knefli" na klawiaturze, żeby opisać to czego dokonałeś a co najważniejsze jedziesz dalej. Ciekawe ile z tych modeli masz jeszcze w swoim hangarze? W dniu 21.02.2023 o 13:54, merlin71 napisał: Przepiękne samoloty. Meser szczególnie mi się podoba. Wydaje się bardzo realistycznie wykonany. Lucjan to fabryka makiet. Brawo! Dziękuję Wam koledzy za miłe słowa .? Na przestrzeni lat część modeli zmieniła właściciela a niektóre zakończyły swój żywot. Aktualnie na chodzie mam sześc modeli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lucjan Opublikowano 22 Lutego 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2023 Równolegle do budowy moich innych modeli samolotów , razem z Piotrkiem , który był inicjatorem rozpoczęliśmy projekt TS-11 ISKRA. https://pfmrc.eu/topic/21481-ts-11-iskra-skala-15/ 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi