witold_pi Opublikowano 6 Września Opublikowano 6 Września Tylko wtedy były małe 2takty a teraz telepiący 4takt a materiał ulega zmęczemniu distal też
Grzesiek Opublikowano 6 Września Autor Opublikowano 6 Września Ok masz racje ale gwarantuje Tobie że w tej kwestji nic sie nie stanie. Belki bedą wklejone w zdłuż calego domku i pokołkowane wykałaczkami z bambusa.Masz moją dożywotnią gwarancję ze Ty sie na tym uwiesisz i nic się nie stanie. NAPRAWDĘ UWIERZ. 1
witold_pi Opublikowano 7 Września Opublikowano 7 Września 10 godzin temu, Grzesiek napisał: Ok masz racje ale gwarantuje Tobie że w tej kwestji nic sie nie stanie. Belki bedą wklejone w zdłuż calego domku i pokołkowane wykałaczkami z bambusa.Masz moją dożywotnią gwarancję ze Ty sie na tym uwiesisz i nic się nie stanie. NAPRAWDĘ UWIERZ. nie wytrzyma przy mojej wadze niestety 😞 1
Grzesiek Opublikowano 7 Września Autor Opublikowano 7 Września Witek wedle Twojej woli. Łoże silnika. 2 1
Jerzy Markiton Opublikowano 7 Września Opublikowano 7 Września Grzesiek ? Jakoś tak byłem przekonany, że robisz w/g własnej woli. A nie woli "internautów" ??? Nie wiem, nie pamiętam - skąd to przekonanie ???? Też nie zjadłem wszystkich rozumów, ale jak biorę się za taki model - to wiem, którędy i dokąd zmierzam...... Jakoś tak same niespójności ? Czegoś nie łapię ?? Podpucha forumowa, żeby wywołać jakąkolwiek dyskusję ??? Trzymam kciuki i pozdrawiam - Jurek
Grzesiek Opublikowano 8 Września Autor Opublikowano 8 Września Bo robię.Ale belki mi nie do konca pasowały,chodzi o skłon i wykłon silnika. Jak widać łoże już jest z wykłonem 1,5⁰.Tak że Panie Jurek koncepcje są moje i tylko moje,a napisałem tak aby kolega ze śląska był spokojniejszy.
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Grzesiek Opublikowano 11 godzin temu Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 11 godzin temu Wrócilem do tego rwdziaka,mam nadzieje że za tym podejsciem bedzie finał. Zabrałem sie za orczyki i detale do mocowania przeniesienia napędów na stery. FOTKI 5
Rekomendowane odpowiedzi