witold_pi Opublikowano Sobota o 20:52 Opublikowano Sobota o 20:52 Tylko wtedy były małe 2takty a teraz telepiący 4takt a materiał ulega zmęczemniu distal też
Grzesiek Opublikowano Sobota o 20:59 Autor Opublikowano Sobota o 20:59 Ok masz racje ale gwarantuje Tobie że w tej kwestji nic sie nie stanie. Belki bedą wklejone w zdłuż calego domku i pokołkowane wykałaczkami z bambusa.Masz moją dożywotnią gwarancję ze Ty sie na tym uwiesisz i nic się nie stanie. NAPRAWDĘ UWIERZ. 1
witold_pi Opublikowano wczoraj o 07:39 Opublikowano wczoraj o 07:39 10 godzin temu, Grzesiek napisał: Ok masz racje ale gwarantuje Tobie że w tej kwestji nic sie nie stanie. Belki bedą wklejone w zdłuż calego domku i pokołkowane wykałaczkami z bambusa.Masz moją dożywotnią gwarancję ze Ty sie na tym uwiesisz i nic się nie stanie. NAPRAWDĘ UWIERZ. nie wytrzyma przy mojej wadze niestety 😞 1
Grzesiek Opublikowano wczoraj o 17:30 Autor Opublikowano wczoraj o 17:30 Witek wedle Twojej woli. Łoże silnika. 2 1
Jerzy Markiton Opublikowano wczoraj o 20:15 Opublikowano wczoraj o 20:15 Grzesiek ? Jakoś tak byłem przekonany, że robisz w/g własnej woli. A nie woli "internautów" ??? Nie wiem, nie pamiętam - skąd to przekonanie ???? Też nie zjadłem wszystkich rozumów, ale jak biorę się za taki model - to wiem, którędy i dokąd zmierzam...... Jakoś tak same niespójności ? Czegoś nie łapię ?? Podpucha forumowa, żeby wywołać jakąkolwiek dyskusję ??? Trzymam kciuki i pozdrawiam - Jurek
Grzesiek Opublikowano 19 godzin temu Autor Opublikowano 19 godzin temu Bo robię.Ale belki mi nie do konca pasowały,chodzi o skłon i wykłon silnika. Jak widać łoże już jest z wykłonem 1,5⁰.Tak że Panie Jurek koncepcje są moje i tylko moje,a napisałem tak aby kolega ze śląska był spokojniejszy.
Rekomendowane odpowiedzi