Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok masz racje ale gwarantuje Tobie że w tej kwestji nic sie nie stanie. Belki bedą wklejone w zdłuż calego domku i pokołkowane wykałaczkami z bambusa.Masz moją dożywotnią gwarancję ze Ty sie na tym uwiesisz i nic się nie stanie. NAPRAWDĘ UWIERZ.

• Lubię to 1
Opublikowano
10 godzin temu, Grzesiek napisał:

Ok masz racje ale gwarantuje Tobie że w tej kwestji nic sie nie stanie. Belki bedą wklejone w zdłuż calego domku i pokołkowane wykałaczkami z bambusa.Masz moją dożywotnią gwarancję ze Ty sie na tym uwiesisz i nic się nie stanie. NAPRAWDĘ UWIERZ.

nie wytrzyma przy mojej wadze niestety 😞

• Haha 1
Opublikowano

Grzesiek ? Jakoś tak byłem przekonany, że robisz w/g własnej woli. A nie woli  "internautów" ??? Nie wiem, nie pamiętam - skąd to przekonanie ???? Też nie zjadłem wszystkich rozumów, ale jak biorę się za taki model - to wiem, którędy i dokąd zmierzam......  Jakoś tak same niespójności ?  Czegoś nie łapię ?? Podpucha  forumowa, żeby wywołać jakąkolwiek dyskusję ???

Trzymam kciuki i pozdrawiam - Jurek

Opublikowano

Bo robię.Ale belki mi nie do konca pasowały,chodzi o skłon i wykłon silnika. Jak widać łoże już jest z wykłonem 1,5⁰.Tak że Panie Jurek koncepcje są moje i tylko moje,a napisałem tak aby kolega ze śląska był spokojniejszy.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.